18 karat gull

18 karat gull

18 karat gullsmykker fra Jane Kønig

Med sin kreative og lekende tilgang til design har Jane Kønig skapt tallrike vakre 18-karats gullsmykker.

Smykkene blir håndlaget på verkstedet i Gothersgade i København, der Jane selv sitter og designer og kreerer.

Handle etter

3 Produkter

per side
Angi synkende retning
  1. Drop ear stud, 18 karat gull, 0,11 karat. diamant
    kr 2 600,00
    Merk at prisen er for en stk.
  2. Lovetag Pendant with Diamonds, 18 karat gull
    Fra kr 6 060,00

3 Produkter

per side
Angi synkende retning

Fine Jewellery


Jane Kønig har fremstilt smykker i 18 karat gull siden hun begynte eventyret sitt som smykkedesigner. Smykker i 18 karat gull er stemplet med tallet 750, og da dette er en høy gullprosent, er den engelske betegnelsen for dette «Fine» – derav navnet Fine Jewellery. Jane Kønigs sortiment av 18 karat-smykker er nøye utvalgt, og her finner du både ringer, øredobber, anheng, armbånd og halskjeder. Noen av smykkene er prydet med briljanter, koraller og vakre perler for å skape et elegant spill.

En helt spesiell gave


Gullsmykker kan fortrylle og forvandle din look. Derfor er smykker i 18 karat gull svært godt egnet som gave til en som skal skjemmes bort ved en spesiell anledning, eller når du virkelig vil unne deg selv noe ekstra. Da smykker i 18 karat holder hele livet, kan det bidra til å skape minner om en spesiell begivenhet i livet ditt – konfirmasjon, bryllup eller andre begivenheter som betyr noe helt spesielt.

Noen av de mest populære smykkene våre i denne kategorien er det fine korallhjertet, de glitrende bokstavanhengene med diamanter, og V-ringen, som med sine rene linjer og sin skulpturelle form er et helt spesielt smykke i Jane Kønigs univers.

Besøk butikkerne våre


Finn smykket som fullender din personlige look. Vil du se flere18 karat-smykker, kan du finne en bred vifte av dem i Jane Kønigs butikker i København og Århus. I butikkene har du også muligheten til å få spesiallaget et smykke til deg selv eller en du er glad i. Vi har mange besøkende som ønsker å få laget vielsesringer, og vi anbefaler derfor at dere kommer innom og tar en prat med oss, så vi sammen kan sikre at ringene blir helt spesielle.

 

18-carat jewellery from Jane Kønig