Facebook Pixel

Fine

Fine

120 Item(s)

Med sin kreative og lekne tilgang til design har Jane Kønig designet en rekke vakre smykker i 18 karat gull. Smykkene er håndlaget av Jane på hennes verksted i Gothersgade i København.

120 Item(s)Fine Jewellery
Jane Kønig har fremstilt smykker i 18 karat gull siden hun begynte eventyret sitt som smykkedesigner. Smykker i 18 karat gull er stemplet med tallet 750, og da dette er en høy gullprosent, er den engelske betegnelsen for dette «Fine» – derav navnet Fine Jewellery. Jane Kønigs sortiment av 18 karat-smykker er nøye utvalgt, og her finner du både ringer, øredobber, anheng, armbånd og halskjeder. Noen av smykkene er prydet med briljanter, koraller og vakre perler for å skape et elegant spill.

En helt spesiell gave
Gullsmykker kan fortrylle og forvandle din look. Derfor er smykker i 18 karat gull svært godt egnet som gave til en som skal skjemmes bort ved en spesiell anledning, eller når du virkelig vil unne deg selv noe ekstra. Da smykker i 18 karat holder hele livet, kan det bidra til å skape minner om en spesiell begivenhet i livet ditt – konfirmasjon, bryllup eller andre begivenheter som betyr noe helt spesielt.

Noen av de mest populære smykkene våre i denne kategorien er det fine korallhjertet, de glitrende bokstavanhengene med diamanter, og V-ringen, som med sine rene linjer og sin skulpturelle form er et helt spesielt smykke i Jane Kønigs univers.

Besøk butikkene våre
Finn smykket som fullender din personlige look. Vil du se hele utvalget vårt av 18 karat-smykker, kan du finne en bred vifte av dem i Jane Kønigs butikker i København og Århus. I butikkene har du også muligheten til å få spesiallaget et smykke til deg selv eller en du er glad i. Vi har mange besøkende som ønsker å få laget vielsesringer, og vi anbefaler derfor at dere kommer innom og tar en prat med oss, så vi sammen kan sikre at ringene blir helt spesielle.
Trenger du hjelp?
Skriv med vår