Facebook Pixel

Armbånd

Armbånd

39 Item(s)

Et armbånd på en kvinnes håndledd er virkelig sofistikert, feminint og elegant. Hvorfor ikke ha flere armbånd på ett håndledd, og kombinere kraftige armbånd med tynne og feminine armbånd? Jane Kønigs kolleksjon av armbånd inneholder både raffinerte, diskré kjeder og kraftige iøynefallende armbånd. Inspirasjonen for armbånd-kolleksjonen finnes i hverdagselementer som hyssing og bestemors hvite ferskvannsperler – og alt imellom det. Armbåndene fås i 18 karat gull, 18 karat forgylt sølv, rhodinert sølv, rosaforgylt sølv og sterlingsølv.

39 Item(s)Armbånd
Armbånd er essensielle i ethvert smykkeskrin, og derfor kan man aldri ha for mange armbånd. Armbånd kan bæres alene eller sammen med andre, avhengig av hvilket uttrykk du går etter – det er bare fantasien som setter grensene, og du kan kombinere dem som du vil. Jane Kønig har både moderne og personlige armbånd, som i all sin enkelhet knytter seg til bæreren gjennom initialer, tall eller symboler.

Et smykke skaper detaljer og gir deg muligheten til å vise din egen personlige stil. Hos Jane Kønig har vi et variert utvalg av armbånd, noe som gir deg muligheten til å finne armbåndet som passer best til akkurat deg og din personlighet. Armbåndene våre finnes i flere forskjellige farger og materialer, som kan kombineres med Jane Kønigs andre smykker. I sortimentet finner du både elegante og mer rå stiler, så uansett om du vil ha et armbånd som supplerer din look eller tilfører kant, finner du det hos oss. Hvis du allerede har noen favorittsmykker hjemme, kan du også kombinere armbåndene våre med dine nåværende smykker.

Mix and Match
Trenger du inspirasjon til å mikse og matche armbåndene dine, så les med her. Ønsker du å skape en finurlig og lekende look, så kan kjedearmbåndet vårt kombineres med våre Love Letters med symboler. Du kan også tilføye et Startag-anheng ved å føre kjedet gjennom der det passer best – dette skaper et mer annerledes og unikt uttrykk. Ved å sette et anheng på armbåndet ditt, kan du gjøre armbåndet mer personlig og unikt.

Vil du ha en enklere look, kan du kombinere vårt Anchor Chain-armbånd med vårt Half Moon Bracelet. Er det greit at armbåndene dine skaper litt ekstra oppmerksomhet, så anbefaler vi å kombinere vårt Simple Bead Bracelet. med vårt Chunky Bead Bracelet.
Trenger du hjelp?
Skriv med vår