Facebook Pixel

Salon Bracelet

Salon Bracelet
kr 1 100,00
+
-
Beskrivelse
Salon armbånd i matt sterlingsølv. Armbåndet måler ca. 16 cm i innvendig lengde, men kan enten åpnes eller trykkes forsiktig sammen til riktig passform.

Jane Kønigs armbånd er inspirert av organiske overflater, som er et av kjennetegnene for smykkene i Salon de Cologne-kolleksjonen. Armbåndet kan bæres til mange forskjellige antrekk, så uansett om du skal på jobb eller ha en kveld på byen, vil det passe perfekt. Det er tynt og vil derfor kunne bæres ved siden av armbåndsuret ditt, og du kan kombinere det med smykker fra Jane Kønigs øvrige sortiment.
Alle smykkene våre leveres i fargerike smykkeesker med tilhørende gavepose.
Leveringstid og retur
Bestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandletBestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandlet. Dette gjelder ikke bestillingsvarer (enkelte Lovetag-bokstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringer, Lovetag anheng og 18 karat smykker), som sendes innen 1-5 hverdage. Deretter tar leveringen 2-4 virkedager.

I nettbutikken kan du returnere smykket og få tolbake pengene i løpet av 30 dager, fra den dagen du mottok varen, forutsatt at du viser gyldig kvittering.
Trenger du til hjelp?
Chat med oss