Facebook Pixel

Baroque Earring

Baroque Earring
kr 1 100,00
Merk at prisen er for en stk.
+
-
Velg 2 i boksen av en par
Beskrivelse
Barokk ørering i matt, forgylt sterlingsølv. Øreringens innvendige diameter er ca. 23 cm, og sølvperlen måler ca. 14–15 mm. Sølvperlen er utsmykket med 2 safirer i henholdsvis lyserødt og blått samt en grønn tsavoritt.
Jane Kønig har tatt det tradisjonelle uttrykket fra den klassiske barokkperlen og gjort det råere ved å lage en støpning i sølv. Uansett hvordan hverdagsantrekket ditt ser ut, vil denne øreringen passe til alt. Dersom du ønsker å bære øreringen som ørestikk, kan du kjøpe vårt safir ørestikk i tillegg.
Alle smykkene våre leveres i fargerike smykkeesker med tilhørende gavepose.
Leveringstid og retur
Bestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandletBestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandlet. Dette gjelder ikke bestillingsvarer (enkelte Lovetag-bokstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringer, Lovetag anheng og 18 karat smykker), som sendes innen 1-5 hverdage. Deretter tar leveringen 2-4 virkedager.

I nettbutikken kan du returnere smykket og få tolbake pengene i løpet av 30 dager, fra den dagen du mottok varen, forutsatt at du viser gyldig kvittering.
Trenger du til hjelp?
Chat med oss