Baroque Pearl Earring

Barokk perleørering i matt, forgylt sterlingsølv. Øreringens innvendige diameter er ca. 23 mm, og sølvperlen måler ca. 14–15 mm. Barokkperlen er utsmykket med en liten halvmåne i sølv og 2 safirer i henholdsvis lyserødt og blått samt en grønn tsavoritt. Jane Kønig har satt sitt eget preg på den klassiske barokkperlen ved å føye til fargede steiner og en liten halvmåne, som har blitt en stor del av hele smykkeuniverset. Dette er en ørering som alle kan bære, uansett alder og personlig stil. Hvis du ønsker å bære denne øreringen som ørestikk, kan du kjøpe vårt safir ørestikk i tillegg.

På lager

kr 1 325,00
SKU
BPEPS19-G
Merk at prisen er for en stk.
Velg 2 i boksen av en par

Vi sender bestillingen din innen 1-2 dager. Vær oppmerksom på at bestillingsvarer varer som visse Lovetag-smykker og 18 karats smykker blir sendt innen 1-5 virkedager, og smykker med håndmonterte diamanter og perler vil bli sendt innen 5-10 virkedager. Deretter tar leveringen 2-4 arbeidsdager. 

Du har alltid 30 dagers full bytte-/returrett gjeldende fra dagen du mottar leveringen. Du kan bytte smykket til en verdikupong eller returnere smykket og få pengene tilbake. 

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klikk her for live chat ♥️