Facebook Pixel

Big Moon Earring

Big Moon Earring
kr 2 190,00
Merk at prisen er for en stk.
+
-
Velg 2 i boksen av en par
Beskrivelse
Big Moon ørering i matt, sterlingsølv. Øreringen måler 46 mm i høyden, og langs halvmånens kant sitter forskjellige steiner og en enkelt perle – turkis, korall, barokkperle og malakitt.
Jane elsker å samle steiner og perler på de mange reisene sine, for så å bruke dem til smykker som dette. Hvis du er åpen for idéen om å bære store smykker, så er denne øreringen akkurat det riktige for deg. Med sitt 70-tallsinspirerte uttrykk og halvmånens bankede overflate skaper denne øreringen en antikk følelse.
Alle smykkene våre leveres i fargerike smykkeesker med tilhørende gavepose.
Leveringstid og retur
Bestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandletBestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandlet. Dette gjelder ikke bestillingsvarer (enkelte Lovetag-bokstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringer, Lovetag anheng og 18 karat smykker), som sendes innen 1-5 hverdage. Deretter tar leveringen 2-4 virkedager.

I nettbutikken kan du returnere smykket og få tolbake pengene i løpet av 30 dager, fra den dagen du mottok varen, forutsatt at du viser gyldig kvittering.
Trenger du til hjelp?
Chat med oss