Blog

Møt Babette van Luyk

Møt Babette van Luyk, den nederlandske influencer. Babette er den nye ambassadøren for Jane Kønig. Vi elsker Babettes fargerike stil.

Today

V ring - en klassiker fra Jane Kønig

Ringen er en klassiker fra Jane Kønigs samlinger og et must-have i smykkekolleksjonen din. Vi er fristet til å si at hvis man bare har en ring, må det være V-ringen.

8 day ago

Møt Jane Kønig ambassadøren Amalie Snøløs

Møt Jane Kønig ambassadør Amalie Snøløs. Makeup interessert gamer, pastellfarge fan og melk sjokolade is elsker!

14 day ago

Fem sommerfavoritter

Løp ut i solen med vakre smykker fra Jane Kønig. Sommeren er endelig her, og det er en ypperlig anledning til å vise frem smykkene dine. Derfor har vi funnet fem uunnværlige sommersmykker som uten tvil vil komplimentere sommerantrekkene dine.

3 months ago

PUT A RING ON IT

Forlovelsesringen er sannsynligvis det viktigste smykket du kommer til å kjøpe i hele ditt liv. Hvis du har planer om å stille det store spørsmålet «Vil du gifte deg med meg?», så les videre om Jane Kønigs råd for å finne den perfekte ringen.

5 months ago

DEN OPTIMALE VALENTINSGUIDEN

Valentinsdagen nærmer seg med stormskritt, og selv om dagen handler om å tilbringe tid med den du er glad i, er det nok ikke mange kvinner som ikke vil bli varm om hjertet av en Valentinsgave. Derfor har Jane Kønig laget den optimale Valentinsguiden til deg som skal kjøpe den perfekte Valentinsgaven.

6 months ago

GÅ DET NYE ÅR I MØDE MED DE PERFEKTE SMYKKER

Det er snart nytårsaften og tid til at gå all in på smykkefronten. Som inspiration til det kommende nytårsoutfit, har Jane Kønig givet sit bud op, hvad du skal have på, når du springer ind i det nye år.

6 months ago

JANUAR-FAVORITTER TIL UNDER 730 NOK

Vi har gått inn i et nytt år, og kalenderen viser nå januar 2020. Hvis du trenger å oppdatere smykkeskrinet ditt med denne månedens favoritter, kan du lese mer nedenfor. Her har vi samlet et utvalg av de vakreste smykkene til under 730 NOK. 

6 months ago

DE MEST INSTAGRAMMEDE JANE KØNIG-SMYKKENE I 2019

Med årene har sosiale medier blitt mer og mer populært. I 2019 var det 250 000 aktive danske Instagram-profiler, som blant annet publiserte bilder av alt fra ferie, klær og selvfølgelig også smykkene sine. Vi har laget en oversikt over de mest instagrammede Jane Kønig-smykkene i 2019.

6 months ago

KONFIRMASJON 2020

Konfirmasjonssesongen er like rundt hjørnet, og derfor har Jane Kønig plukket ut noen smykker som kan gi deg inspirasjon til den perfekte gaven eller det perfekte gaveønsket. Uansett om du selv skal lage ønskeliste eller om du er på utkikk etter den perfekte gaven, har vi gjort det enkelt for deg ved å samle favorittene våre i den ultimate gaveguiden under.

6 months ago