Blog

Forlovelsesringer - Put a ring on it?

Forlovelsesringen er sannsynligvis det viktigste smykket du kommer til å kjøpe i hele ditt liv. Hvis du har planer om å stille det store spørsmålet "Vil du gifte deg med meg?", så les videre om Jane Kønigs råd for å finne den perfekte ringen.

3 years ago

DEN OPTIMALE VALENTINSGUIDEN

Valentinsdagen nærmer seg med stormskritt, og selv om dagen handler om å tilbringe tid med den du er glad i, er det nok ikke mange kvinner som ikke vil bli varm om hjertet av en Valentinsgave. Derfor har Jane Kønig laget den optimale Valentinsguiden til deg som skal kjøpe den perfekte Valentinsgaven.

3 years ago

GÅ DET NYE ÅR I MØDE MED DE PERFEKTE SMYKKER

Det er snart nytårsaften og tid til at gå all in på smykkefronten. Som inspiration til det kommende nytårsoutfit, har Jane Kønig givet sit bud op, hvad du skal have på, når du springer ind i det nye år.

3 years ago

JANUAR-FAVORITTER TIL UNDER 730 NOK

Vi har gått inn i et nytt år, og kalenderen viser nå januar 2020. Hvis du trenger å oppdatere smykkeskrinet ditt med denne månedens favoritter, kan du lese mer nedenfor. Her har vi samlet et utvalg av de vakreste smykkene til under 730 NOK. 

3 years ago

DE MEST INSTAGRAMMEDE JANE KØNIG-SMYKKENE I 2019

Med årene har sosiale medier blitt mer og mer populært. I 2019 var det 250 000 aktive danske Instagram-profiler, som blant annet publiserte bilder av alt fra ferie, klær og selvfølgelig også smykkene sine. Vi har laget en oversikt over de mest instagrammede Jane Kønig-smykkene i 2019.

3 years ago

KONFIRMASJON 2020

Konfirmasjonssesongen er like rundt hjørnet, og derfor har Jane Kønig plukket ut noen smykker som kan gi deg inspirasjon til den perfekte gaven eller det perfekte gaveønsket. Uansett om du selv skal lage ønskeliste eller om du er på utkikk etter den perfekte gaven, har vi gjort det enkelt for deg ved å samle favorittene våre i den ultimate gaveguiden under.

3 years ago

SØLV– VAKRE, SKINNENDE SMYKKER

Sølv er det mest skinnende av alle metallene, og det er derfor svært vakkert til smykkedesign. Jane Kønig skaper kreasjonene sine i rent sterlingsølv eller med ulike belegg.

3 years ago

STACK IT

Er du gal etter ringer, og alltid på leting etter nye stylingideer? Det kan være vanskelig å sette sammen den helt riktige kombinasjonen av ringer, og derfor deler vi våre tips til hvordan du kan lage den perfekte ring-stacking-kombinasjonen.

3 years ago

GLITRENDE GULL

Jane Kønig skaper vakre gullsmykker i 18 karat gull, men hvor kommer egentlig vår fascinasjon for det gylne metallet fra?

3 years ago

FINN SMYKKESTEINEN SOM PASSER FOR DEG

Tindrende diamanter er som kjent «a girl’s best friend», men kjenner du også til de andre vakre steinene som kan pryde smykkene dine? Les mer om dem her.

3 years ago