7 EVERGREENS TIL DEN STILIGE KVINNEN

7 EVERGREENS TIL DEN STILIGE KVINNEN

Smykker er med på å komplettere looken din, og det er derfor essensielt å eie smykker som holder i årevis, og som aldri går av moten. Jane har valgt ut 7 evergreens som er helt perfekte til den stilbevisste kvinnen, og som ikke inngår kompromiss med verken design eller kvalitet.

Smykker er alltid fint å ha som fast inventar i garderoben din, siden de er med på å komplimentere looken din. Kanskje har du allerede noen tidløse smykker som du planlegger å beholde resten av livet. Det kan likevel være behov for å fornye dine evergreens, og derfor har Jane Kønig valgt ut 7 smykker som kan inspirere deg til ditt neste smykkekjøp. Smykker bidrar til å sette prikken over i-en på et antrekk. De er med på å pynte og sette et personlig preg, siden smykker ofte har en helt spesiell betydning. Det er mange muligheter, men hos Jane Kønig kan du være sikker på at det finnes noe for enhver smak. Er du den klassiske typen, kan det være fint med noen nedtonede uttrykk, men hvis du er dristigere og ønsker å eksperimentere med looken din, bør du gå for voluminøse eller iøynefallende smykker. Oppdater smykkesamlingen din med smykker som aldri vil gå av moten, og som du kan ha i smykkeskrinet hele livet. Se de forskjellige stilene på bildet over.

Small Braided Ring 18 karat
Med denne elegante og klassiske ringen kan du være sikker på at både design og materiale vil holde hele livet. Du kan enkelt kombinere denne ringen med de andre smykkene dine, siden den er nedtonet og minimalistisk i uttrykket.

V-ring
V-ringen er et av Janes signatursmykker og har vært på moten i mange år. Det er en ring du kan bære i dag, men også om mange år, siden de rene linjene og den skulpturelle formen gjør den helt unik og tidløs.

Lovetag-halskjede
Det personlige Lovetag-halskjedet kan du ha hele livet. Det kan gjemme på en fin historie som du deler med en du har kjær. Ta vare på ditt Lovetag-halskjede for resten av livet eller la det gå i arv, og før den personlige historien videre.

Pearl Earring
Perler har eksistert lenge, og de forblir en del av smykkemoten. Derfor er denne 18 karat gullperleøredobben det helt perfekte evergreen-smykket. Den fungerer som en feminin og tidløs detalj til enhver anledning.

Small Creole 18 karat
La de små creolene bli en naturlig del av smykkesamlingen din. Det er alltid godt å ha et par enkle creoler, siden de kan bæres alene eller kombineres med andre smykker. Jane Kønigs runde øredobber er minimalistiske og tidløse i designet, og de vil alltid være på moten.

Saturn Bracelet
Kjedet er et klassisk ankerkjede, og de små firkantene er en ekstra fin detalj som får kjedet til å skille seg ut fra et vanlig ankerkjede. Armbåndet kan brukes av kvinner i alle aldre, og du kan bære det hver dag.

 

Finn smykkene her ...

2 years ago
Did you like this post?
0
0