Tips for styling av øreringer

Tips for styling av øreringer
Laster... 217 view(s)

Tips for styling av øreringer

Elsker du øreringer like mye som oss, men mangler du inspirasjon til hvordan du kan style dem? Det er utallige måter å sette sammen øreringer på. Vi er selv veldig glad i å blande og matche smykkene våre for å skape et mer spennende og personlig utseende.

Med øreringer er det mange muligheter for å lage din helt egen personlige kombinasjon. Øreringene dine trenger ikke nødvendigvis å matche hverandre, og det er superkult å bruke øreringer som ikke er like. Hos Jane Kønig elsker vi den trenden, slik at du kan kjøpe alle øredobber hver for seg, slik at du kan kombinere dem som du vil, og lage din helt egen unike stil.

 

Look 1: Hoop øreringer

Styling av Hoop øreringer

Hoop øreringer er et must have i smykkeskapet, og på Jane Kønig finner du mange varianter av hoops som passer til enhver stil. Vi elsker å kombinere forskjellige hoops i samme øre, og en idé er å blande det rå med den feminine. Ta for eksempel den elegante Midi Hoop og par den med vår mer rå Chunky Hoop.
For å gjøre utseendet ditt mer personlig, akkurat som Uma Feveile har gjort, kan du legge til fine anheng i øreringer, som Love Letters, med bokstaver som har verdi for deg.

 

Look 2: Miks dine øreringer

Miks dine gull øreringer og sølv øreringer

Når det gjelder å blande smykker, er det ingen regler for hva som er rett og galt. Det er alltid spennende å prøve noe nytt, og en idé er å mikse forskjellige metaller som sølv og gull. Det kan være ved å sette en gull øre mansjett som Small Reflection Cuff sammen med en sølv øre mansjett som Reflection Rhombus Cuff.

En annen fin styling vil også være å ta en mer særegen ørering i sølv som Slender Hoop, sammen med en mindre og finere ørering i gull, som vår Small Half Moon Stud. De gir en veldig fin kontrast til hverandre.


Look 3: Match dine øreringer

Match dine sølvøreringer

Hvis du foretrekker en enklere look og ønsker å matche smykkene, kan det være en god idé å ha en rød tråd i valget av smykker.

Hos Jane Kønig finnes et bredt utvalg av muligheter for å matche – både innenfor samme kolleksjon, men også mellom ulike kolleksjoner, hvor uttrykket passer sammen. Et veldig godt bud på et enkelt, men likevel unikt utseende, er kombinasjonen av sølvsmykker vi ser på bildet over. Her er de to øreringer Reflection Heart Stud og Reflection Star Stud satt sammen med de større øre mansjettene Wide Reflection Cuff og Reflection Rhombus Cuff. Det skaper en dristig kontrast, mens du fremdeles holder fast ved det enkle.

Hvis du er mer interessert i gullbelagte smykker, kan du på samme måte velge forskjellige stiler fra samme kolleksjon. Det kan være ved a sette Reflection Midi Hoop sammen med Reflection Lightning Stud og Small Reflection Cuff. Selv om de er tre veldig forskjellige øreringer, er det en klar rød tråd som skarper et veldig fint og uniks utseende.

 

Finn øreringer for styling her...