Den flotte hoop guiden

Den flotte hoop guiden. Se de vakre øredobber fra Jane Kønig
Laster... 678 view(s)

Den flotte hoop guiden

Hoop øreringer er et must ha i smykkeskapet.

Hos Jane Kønig finner du alt fra små klassiske tøffe hoops til de store festlige hoops med edelstener.

Impression Hoops fra Jane Kønig

Hva er hoops?

hoop øreringer er runde øreringer som vanligvis er lukket hele veien rundt, men hoops kan også noen ganger være åpne. Du kan også bruke små anheng i hoops dine. Hoop øreringer er uunnværlig i smykkesamlingen.

Både når du trenger å raskt pusse opp hverdagsklærne dine, på fest

eller bare en tur rundt i byen. Uansett er de runde øreringene perfekte for alt.

Hvordan styler du hoops?

Vi elsker å style garderoben vår med bøyler. Vi elsker spesielt Reflection Midi Hoop øreringer, som gir en sterk blanding av det rå og feminine. De er super fine for hverdagen på kontoret.

Den splitter nye Impression-samlingen inneholder også et par hoops som vi ikke gleder oss til å få tak i. Impression Hoops reflekterer lyset så vakkert i den skinnende og rillede overflaten. Ved øret er en diskret vri dekorert med superfine grønne smug. Perfekt for fester.

Hvilke hoops skal du velge?

På Jane Kønig finner du mange varianter av hoops som passer til enhver stil. Hvis du er ute etter det klassiske og fine utseendet, så er våre Curly Hoops akkurat tingen for deg. Hvis du er mer interessert i det rå uttrykket, vil du elske samlingen vår med Chunky hoops.

Har du vanskelig for å velge mellom gullbelagt og sølv? Du trenger ikke å bekymre deg for det i det hele tatt. Du kan enkelt kombinere sølv og forgylte hoops som du ønsker. Det kan også gi et superglatt utseende når du kombinerer hoops med forskjellige uttrykk.

Jane Kønig øredobber er tilgjengelig i sterlingsølv, forgylt sterlingsølv og i eksklusivt 18 karat gull.

 

 

Våre favoritt hoops