SLIK HOLDER DU SMYKKENE DINE RENE OG PENE

SLIK HOLDER DU SMYKKENE DINE RENE OG PENE

Smykker holder seg best hvis du husker å ta godt vare på dem. Jo mer du bruker smykkene dine, jo mer bør de renses. Derfor har Jane Kønig laget en guide med tips og triks om hvordan du best mulig kan ta vare på smykkene dine slik at de holder seg rene og pene.

Smykker trenger å bli vedlikeholdt. Det er derfor viktig at du tar godt vare på smykkene dine og bærer dem med omtanke. 

5 tips for å ta vare på smykker

  • Ta alltid smykkene av før du går og legger deg
  • Ta smykkene av når du skal vaske hendene, dusje, vaske, trene osv.
  • Når du ikke har smykkene på, anbefaler vi at du oppbevarer dem i en lukket stoffpose, plastpose eller lignende. Slik unngår du at de oksiderer.
  • Rens smykkene regelmessig. Bruk en myk klut, nøytralt rengjøringsmiddel og lunkent vann. Obs! Ikke la perlesmykkene dine komme i kontakt med oppvaskmiddel eller parfyme, da vil de miste glansen.
  • Smykkene skal være det siste trinnet i den daglige skjønnhetsrutinen din, siden både parfyme, sminke, hårspray, lotion og oljer kan skade overflaten på smykkene.

Jane Kønig gullsmed

Hvordan bevare forgyldning på smykkene dine

Det er uunngåelig at forgylte smykker falmer med tiden. Det er helt naturlig at smykkene falmer, siden de blir utsatt for slitasje når vi bruker dem. Forgyllingen ligger kun i overflaten av sterlingsølvet, og når smykket slites, vil sølvfargen begynne å tre fram. Så jo bedre du tar vare på smykkene dine, jo bedre vil forgyllingen holde.

Det er vanskelig å si hvor lenge en forgylling holder. Noen smykker slites mer enn andre, siden de er mer utsatt for slitasje – ringer er for eksempel mer utsatt enn øreringer. Andre faktorer som har innvirkning på holdbarheten, er pH-verdien i huden din og produktene du bruker i det daglige. Det er derfor viktig å følge guiden over for å holde smykkene dine rene og pene.

Hos Jane Kønig forgyller vi med glede smykkene dine på nytt, og prisen avhenger av hvilket smykke du skal ha behandlet. Kontakt derfor vår kundeservice eller en av butikkene våre hvis du ønsker ytterligere informasjon.

Slik rengjør du smykkene dine - video tutorial 

2 years ago
Did you like this post?
0
0