JANUAR-FAVORITTER TIL UNDER 730 NOK

JANUAR-FAVORITTER TIL UNDER 730 NOK

Vi har gått inn i et nytt år, og kalenderen viser nå januar 2020. Hvis du trenger å oppdatere smykkeskrinet ditt med denne månedens favoritter, kan du lese mer nedenfor. Her har vi samlet et utvalg av de vakreste smykkene til under 730 NOK. 

Desember ender ofte med å bli en dyr måned, så start det nye året med å tilføre smykkesamlingen din noen budsjettvennlige smykkekjøp . Finn smykker som du kan pynte deg med i januarmåned, men som du samtidig vil bli glad for langt inn i det nye året. 

Simple Ring
Basissmykker er ofte undervurdert, men vi mener at alle kvinner burde ha denne ringen i smykkesamlingen sin. Basissmykker behøver ikke å være kjedelige, og de er faktisk et must-have, da de, på samme måte som basisplagg, kan kombineres med alt. Du kan skape din egen stil med basissmykker alt etter hvordan du setter dem sammen med andre smykker. Denne ringen er enkel og har et stilrent design, og foret annerledes og personlig uttrykk, kan ringen brukes på det ytterste fingerleddet. 

Bead Twist Earring 
Øreringer er med på å fullføre looken din, og derfor kommer vi ikke utenom at 2020 er året hvor øreringer blir en av våre favorittstiler. Øreringer kan både være med på å piffe opp et antrekk, eller komplementere det – alt etter størrelse og design. Disse øreringene tilfører et elegant preg til en hverdagslook, og det enkle designet gir deg mulighet til å kombinere med andre av Jane Kønigs øreringer.

Anchor Chain
Hvis du mangler et kjede uten anheng, er vårt klassiske og tidløse ankerkjede en sikker vinner. Det kan bæres alene eller kombineres med anheng fra Jane Kønig eller et anheng du kanskje allerede har liggende hjemme i smykkesamlingen. Det fås i lengdene 42 cm, 50 cm, 60 cm og 80 cm, så det er enkelt for deg å finne den lengden som passer best til din stil. 

Anchor Chain Bracelet 
Hvis du er på utkikk etter et enkelt armbånd, så er vårt ankerkjede-armbånd noe for deg. Armbånd kan ha en stor betydning for din personlige stil og antrekket ditt, og med det klassiske designet er dette ankerkjede-armbåndet et must-have i smykkesamlingen. For å gjøre smykket mer personlig kan du sette på et Jane Kønig-anheng eller kombinere det med andre armbånd. 

 

Finn smykkerne her ...

2 years ago
Did you like this post?
0
0