KONFIRMASJON 2020

KONFIRMASJON 2020

Konfirmasjonssesongen er like rundt hjørnet, og derfor har Jane Kønig plukket ut noen smykker som kan gi deg inspirasjon til den perfekte gaven eller det perfekte gaveønsket. Uansett om du selv skal lage ønskeliste eller om du er på utkikk etter den perfekte gaven, har vi gjort det enkelt for deg ved å samle favorittene våre i den ultimate gaveguiden under.

Det er snart vår, noe som vil si at et nytt kull med ungdommer skal konfirmeres, og denne festlige anledningen betyr ofte at man bærer eller får smykker. På konfirmasjonssiden vår har vi samlet et bredt utvalg av smykker som egner seg perfekt til den store dagen. Det er ideelle forslag også for deg som har fått æren av å være gjest på denne viktige dagen og nå leter etter en gave til konfirmanten.

Giveren
Hvis du skal i konfirmasjon i 2020, er du kanskje på utkikk etter en gave til hovedpersonen. Det kan være utfordrende å finne den helt perfekte gaven til en så viktig dag, men du kan heldigvis finne inspirasjon hos Jane Kønig. Vi har samlet de mest uttrykksfulle smykkene våre i den ultimate konfirmasjonsgaveguiden, som du finner her. Smykkene uttrykker betydningsfulle budskap i form av bokstaver og designs, og de kan bli til varige minner om den uforglemmelige dagen. Uansett om konfirmanten er en venn, datter, sønn, et barnebarn eller en annen du er glad i, vil du med vårt brede utvalg av designs kunne finne et smykke som komplimenterer enhver konfirmants stil.

Konfirmanten
Hvis du ønsker å stråle på den store dagen, kan du la smykkene være en del av konfirmasjonsantrekket. Et fint smykke til looken din er det klassiske kors-anhenget vårt, som fås i flere størrelser, med eller uten diamanter. Hvis du ønsker å skille deg litt ut, kan du gjøre det med vår statement-ring Star Signet eller vårt F+E Chain Bracelet, som er designet i samarbeid med de to innholdsprodusentene Fredrik Trudslev og Emilie Britting. Armbåndets kraftige lenker har tydelige referanser til både hiphop- og popkulturen, og de kan bæres av begge kjønn.

Klikk her og se hvilke smykker Jane Kønig anbefaler til konfirmasjonen.

3 years ago
Did you like this post?
0
0