MIKS OG MATCH

MIKS OG MATCH

Når du mikser og matcher, handler det om å sette sammen ulike ting ut fra en rekke muligheter. I dette tilfellet er mulighetene smykker, og det er masse å finne i Jane Kønigs univers. Derfor anbefaler vi at du mikser og matcher dine Jane Kønig-smykker, og det er helt opp til deg selv hvordan smykkene skal fungere sammen med antrekket ditt.

Alle Jane Kønigs smykker kan kombineres på kryss og tvers, slik at du enkelt kan fortsette med å tilføye nye favoritter til samlingen. Dette gir deg muligheten til å mikse og matche smykkene på en spennende og personlig måte, og nettopp derfor selges alle våre øredobber enkeltvis i stedet for i par. På denne måten blir det enklere for deg å lage din helt personlige kombinasjon.

Miks
Smykkene dine behøver ikke å matche, siden trenden nå er å mikse. Det betyr at du gjerne kan ha to ulike øredobber på. Smykkemoten mikses, og det er moderne at hvert øre har sin egen unike øredobb. Jane Kønig elsker denne trenden fordi det gir utallige muligheter til å kombinere smykkene. Skal du mikse øredobber, kan du i det ene øret henge en lang øredobb, f. eks. vår Chain Earring with 3 leaves, i det andre en mindre, enklere øredobb, f. eks. vår Small Chunky Hoop. Du kan også velge å mikse forskjellige materialer som sølv og gull eller smykker fra forskjellige kolleksjoner, for hvert smykke har sin inspirasjonskilde.

Match
Hvis du foretrekker en enklere look og ønsker å matche smykkene, er det viktig å tenke over hvordan de passer med de øvrige smykkene dine. Det kan være en god idé å ha en rød tråd i valget av smykker hvis du ønsker å bære dem samtidig eller på flere forskjellige måter. Hos Jane Kønig finnes et bredt utvalg av muligheter for å matche – både innenfor samme kolleksjon, men også mellom ulike kolleksjoner, hvor uttrykket passer sammen. Vårt forslag til smykker som kan matches er vår Star Signet Ring med våre Star Spiral-øredobber eller vår V-ring med vårt Lovetag-halskjede.

Alle Jane Kønigs smykker kan mikses og matches så de passer til ethvert outfit og enhver anledning. Det er kun fantasien som setter grenser for hvordan du velger å skape din personlige look ved å kombinere smykkene. Gå på oppdagelsesferd i vårt univers og finn favorittene dine.

 

Finn smykkene her ...

2 years ago
Did you like this post?
0
0