VÅRE VERDIER

VÅRE VERDIER
Laster... 8 view(s)

VÅRE VERDIER

Kjærlighet har alltid vært kjernen i Jane Kønigs forretningsdrift. Hennes kjærlighet og lidenskap for design, håndverk og materialer har gjennomsyret livsverket hennes de siste 30 årene. Hos Jane Kønig håper vi oppriktig at denne kjærligheten reflekteres i alt vi gjør – fra produktene våre til service og kommunikasjon.

Vær deg selv

Hos Jane Kønig har vi tro på et arbeidsmiljø preget av tillit og åpenhet. Vi respekterer hverandres personligheter, ulikheter og profesjonelle styrker.

Vi tror

Vi tror 100 % på selskapet og produktene. Vi produserer kun smykker som vi fullt og helt har tro på vil skape glede og entusiasme. I alt vi gjør prioriterer vi kvalitet og design som varer.

Forbli lekende og nysgjerrig

Vi kommer aldri til å slutte å leke. Vi kommer til å fortsette å utfordre konvensjonelle smykketrender og tradisjonelt håndverk. Vi krever rom for kreativiteten til å flyte fritt, og hos oss er det rom for alle idéer.

Helt i front

Vi jobber kontinuerlig for å bli mer effektive i alle produksjonsledd. Vi krever det beste fra leverandørene våre, akkurat som vi stiller strenge krav til våre egne arbeidsrutiner.