Forlovelsesringer - Put a ring on it?

PUT A RING ON IT

Forlovelsesringer - Put a ring on it?

En forlovelse er et offisielt symbol på at du og din kjæreste ønsker å tilbringe resten av livet sammen. Det er et romantisk øyeblikk som deles mellom to mennesker og symboliserer et gjensidig løfte om å inngå ekteskap.

Forlovelsesringen er sannsynligvis det viktigste smykket du kommer til å kjøpe i hele ditt liv.

Men det kan være vanskelig å finne den perfekte ringen i et hav av forskjellige typer forlovelsesringer. Hvis du har planer om å stille det store spørsmålet «Vil du gifte deg med meg?», så les her, hvor Jane Kønig guider deg på vei til den helt perfekte forlovelsesringen. 

 

Forlovelsesringen

En forlovelsesring kan gjerne skille seg ut og være enestående. Med denne ringen kan du vise at du virkelig har gjort en innsats for å finne det helt perfekte smykket til kvinnen i ditt liv. Forskjellen på forlovelsesringen og gifteringen er vanligvis at gifteringen er mer nedtonet og bæres av begge parter. Ifølge tradisjonen er en forlovelsesring utvalgt av mannen, og ringen består ofte av én eller flere diamanter.

Klassiske forlovelsesringer anses som ensteinsringer, men du kan sette ditt personlige preg på ringen ved å velge flere diamanter eller fargede steiner. Hos Jane Kønig jobber vi med materialene gull og hvitt gull, der gull er et tidløst materiale som aldri går av moten, mens hvitt gull er mer sofistikert og skaper et luksuriøst uttrykk.

Ringen er en viktig del av seremonien, og det er derfor viktig at du velger en ring som passer perfekt til din kommende hustru. Hvis du mangler inspirasjon, kan du komme innom butikken vår i Gothersgade, der vi har et stort utvalg av ringer i 18 karat gull.

 

3 typer forlovelsesringer

Den klassiske forlovelsesringen er en enkel ring prydet med én diamant. De veldig fine prinsesseringene våre er et godt eksempel på en klassisk ring. 

Forlovelsesringer med flere diamanter eller fargede steriner er også en hit hvor du kan sette ditt eget personlige preg på. Stjernegravert ringen på bildet over er et vakkert bud på denne typen ring.

Hvis du ønsker at ringen skal være helt unik, kan du få spesialdesignet ringen i samarbeid med de dyktige gullsmedene våre, slik at den passer til dine ønsker og behov.

 

Jane Kønig forlovelsesringe

 

Design din egen personlige ring

Hvis du ønsker at ringen skal være helt unik, kan du få spesialdesignet ringen i samarbeid med de dyktige gullsmedene våre, slik at den passer til dine ønsker og behov.

Ringen kommer til å inneholde en historie, og både symbolikken som finnes i ringen og selve designet vil helt sikkert glede din tilkommende. Hun kommer til å vite at det er lagt mange timer i å velge eller designe ringen, og dette er derfor den ultimate kjærlighetserklæringen fra deg til henne.

Hvis du har spørsmål angående designprosessen, er du velkommen til å komme innom butikken vår på Gothersgade i København eller vår butikk på Badestuegade i Århus. Du er også velkommen til å ringe oss på 33158687, slik at vi sammen kan gjøre dagen helt unik.

 

Forlovelsesringer fra Jane Kønig

3 years ago
Did you like this post?
0
0