SKILL DEG UT I MENGDEN MED ROSÉFORGYLTE OG RHODINERTE SMYKKER

SKILL DEG UT I MENGDEN MED ROSÉFORGYLTE OG RHODINERTE SMYKKER

Jane Kønig har kreert smykker i mer enn 30 år. De fleste smykkene produseres i sterlingsølv, og noen av disse blir belagt med roségull eller rhodium. Med tiden har sølv og gull blitt de meste populære materialene, men roséforgylte og rhodinerte smykker er svært populære blant kvinner som ønsker å skille seg ut.

De fleste kvinner velger smykker i sølv eller gull. Hvis du ønsker at smykkene dine skal skille seg ut, anbefaler Jane Kønig at du går for rhodinerte eller roséforgylte smykker. Vi har derfor valgt ut tre favoritter blant hvert av de to metallene som garantert vil tilføre noe unikt til looken din.

RHODINERTE SMYKKER
Jane Kønigs rhodinerte smykker er bearbeidet slik at de har blitt mørkere i fargen. Den mørke fargen er med på å tilføre en annerledes og mer upolert look, dessuten en dypere intensitet til smykkene. Disse smykkene kan brukes enkeltvis for å skape en klassisk og elegant look, men du kan også oppnå et mer moderne uttrykk hvis du mikser rhodinerte smykker med sterlingsølv.

V RING
Jane Kønigs V ring er en klassiker, og den er derfor også en av favorittene våre blant de rhodinerte smykkene. De rene linjene og den skulpturelle formen gjør ringen helt unik, og den mørke fargen bidrar til å tilføre ekstra edge til smykket. V ringen kan enkelt kombineres med ringer i sterlingsølv.

CHAIN EARRING WITH BIG PEARL
Vi elsker kombinasjonen av den feminine ferskvannsperlen og den rå fargen på vår Chain Earring with Big Pearl. Den flotte kontrasten mellom de to elementene gjør øredobben litt mer feminin enn de andre smykkene som er laget av rhodinert sølv.

PLISSÉ
Gå «all in» med den mørke fargen som tydelig sees på den flotte Plissé-øredobben. Øredobben kan snus begge veier, noe som skaper mange muligheter for kreativ styling. Både øredobbens utseende og den mørke fargen er iøynefallende, og det sofistikerte uttrykket gjør den perfekt som statement-smykke.

ROSÉFORGYLTE SMYKKER
Roséforgylte smykker har en eksklusiv varm glød som skaper et unikt uttrykk. De er et veldig fint alternativ til forgylte smykker, og de kan gjerne kombineres med andre metaller. Fargen bidrar til å skape et feminint og eksklusivt uttrykk, og dette tilfører smykkene noe helt spesielt. De vakre og elegante roséforgylte smykkene kler de fleste kvinner. Du kan lese mer under, der vi har samlet våre 3 favoritter.

LOVE TAG
Lovetag-halskjedet er vår absolutte favoritt blant de roséforgylte smykkene. Fargen skaper et behagelig uttrykk som passer perfekt til å formidle et unikt budskap. La dette smykket skape oppmerksomhet i all sin enkelhet.

PEARL BRACELET
Vi er helt ville etter det roséforgylte Pearl Bracelet. Den feminine fargen passer svært godt til den like feminine ferskvannsperlen. Hvis du vil gå «all in» med et feminint uttrykk, er det dette armbåndet du skal velge.

BIG DIADEM RING
Den feminine fargen og de vakre briljantene gjør denne ringen til en av favorittene våre. Briljantene tilfører ringen en fin og tidløs detalj til det ellers enkle og elegante designet. Ringen kan kombineres med andre roséforgylte eller forgylte smykker.

Gå på oppdagelsesferd i Jane Kønigs smykkeunivers og se hele sortimentet av roséforgylte og rhodinerte smykker. Her finner du alt fra klassiske og minimalistiske øredobber til eksklusive og feminine ringer.

 

3 months ago
Did you like this post?
0
0