STACK IT

STACK IT
Posted in: Ringer

STACK IT

Er du gal etter ringer, og alltid på leting etter nye stylingideer? Det kan være vanskelig å sette sammen den helt riktige kombinasjonen av ringer, og derfor deler vi våre tips til hvordan du kan lage den perfekte ring-stacking-kombinasjonen.

I Jane Kønigs univers finner du et stort utvalg av designer, og derfor kan det være vanskelig å vite hvilke ringer du skal sette sammen for å skape den perfekte kombinasjonen. Les vår veiledning nedenfor til hvordan du kan stacke ringene dine og skape en kul og avbalansert look.

Trinn 1. Miks og match de forskjellige materialene

Når du skal mikse og matche ringene dine, vil det sikreste valget være en sammensetning av to metaller. Begynn derfor med å velge en dominerende farge – enten forgylt sølv, sterlingsølv, rosa forgylt sølv eller rhodinert. Deretter kan du integrere 2–3 deler i et annet metall i kombinasjonen din. Hvis du er usikker på hvilke metaller du skal mikse, er det en god idé å holde det så enkelt som mulig ved kun å benytte et enkelt metall.

Trinn 2. Hold minst én finger tom for ringer

Når du stacker ringene dine, kan det raskt gå fra å være «akkurat nok» til «for mye», og derfor anbefaler vi at du kun setter ringer på fire av fingrene dine. Å la en finger være fri for ringer er med på å skape en avbalansert og kul look. Vi mener at du får best resultat ved å la tommelfingeren eller lillefingeren din være ringfri, men den endelige looken er helt opp til deg selv.

Trinn 3. Varierer i størrelse og design.

Det er en hårfin balanse å skape et harmonisk uttrykk i sammensetningen av ringene dine. Du oppnår best resultat ved å kombinere forskjellige størrelser og designer. Du kan sette sammen statement-ringer, kjederinger og enkle ringer – det er kun fantasien som setter grenser. Velger du å bruke en statement-ring, er det likevel viktig at resten av ringene dine har et enkelt design, slik at statement-ringen får lov til stå frem.

 

6 months ago
Did you like this post?
0
0