Fem sommerfavoritter

Fem sommerfavoritter
Laster... 30 view(s)

Fem sommerfavoritter

Løp ut i solen med vakre smykker fra Jane Kønig. Sommeren er endelig her, og det er en ypperlig anledning til å vise frem smykkene dine. Derfor har vi funnet fem uunnværlige sommersmykker som uten tvil vil komplimentere sommerantrekkene dine.

 

Smykker er med på å gjøre uttrykket komplett, og selv om det er sommer og man har ferie, er smykker en viktig del av sommer-looken. Nedenfor har vi samlet våre favoritter, som passer perfekt til sommerens trender og tendenser. Les også hvordan du passer på smykkene dine i denne herlige sommertiden.

 

Big Moon Earring

Fargede stener er populært, og sommeren er en ypperlig anledning til å leke med din egen stil. Ikke vær redd for å skille deg ut med stener som turkis og malakitt, som også passer perfekt resten av året. Jane Kønigs Big Moon Earring er helt unik, og hvis du er åpen for ideen om å bære store smykker, så er denne øreringen noe for deg.

 

Salon Pearl Bracelet

Gjør deg klar til ferie med vakre perler. Jane Kønig har designet smykker i mange år, og naturen er en stor inspirasjon for Jane. Hun bruker ofte perler, stener eller koraller i sine design. Perlesmykker kan brukes året rundt, men passer veldig fint til sommerens fargerike omgivelser. Gjør sommer-looken komplett med det vakre og unike Salon Pearl Bracelet.

 

Souvenir Anklet

Solen skinner og det er tid for å vise frem anklene. Hvorfor ikke pryde dem med et vakkert smykke? Ankelkjeder er sommerens musthave-smykke, og derfor passer Jane Kønigs nye Souvenir Anklet helt perfekt i smykkesamlingen. Vil du ha et mer lekent uttrykk kan du kombinere ankelkjedet med dine favoritt-anheng fra Jane Kønig.

 

Bridle Necklace

Tiden med høyhalsede gensere er forbi, og det er på tide å vise frem dine fine halskjeder. Flotte smykker er det mest oppsiktsvekkende ved sommerens antrekk, og derfor passer det iøynefallende Bridle halskjede helt perfekt. Kombiner halskjedet med en vakker sommerkjole, eller en stilig t-skjorte for et tøffere uttrykk. Halskjedet finnes også som armbånd.

 

Salon Knocker

Unike og spesielle smykker som skiller seg ut er ideelle til sommerens fester og spesielle begivenheter. Derfor er de vakre Salon Knocker øreringene med et vintage-inspirert uttrykk en av våre sommerfavoritter. Øreringen har en vakker og organisk overflate, som står i kontrast til det fine skjellstempelet.

 

Gode råd for vedlikehold av smykker:

 

  • Husk å ta av deg smykkene når du bader
  • Husk å ta av deg smykkene når du tar på solkrem
  • Pakk smykkene inn i en lufttett pose når du skal ha dem med på ferie

 

Dykk ned i Jane Kønigs smykkeunivers og finn din egen smykke-sommerfavoritt.

 

 

 

5 Sommerfavoriten