SIKRE HITS TIL TENÅRINGEN

SIKRE HITS TIL TENÅRINGEN

Det kan virke som et umulig oppdrag å finne den helt perfekte gaven til en stilbevisst tenåring. Vi har derfor samlet de 7 mest populære stilene for tenåringer som helt sikkert vil inspirere deg til å finne den helt perfekte gaven.

Smykker er tidløse, og derfor opplever vi også at et bredt utvalg av kunder, også tenåringer, er med på å danne motebildet. Med stor innsikt fra kundene våre og innsikt i trender har vi dannet oss et godt innblikk i hvilke uttrykk som blir hits blant de unge. De unges favoritter er en kombinasjon av nye uttrykk samt designs som gjennom mange år har vært must-haves hos Jane Kønigs kunder.

Personlige smykker
Personlige smykker er populært blant unge jenter. Hos Jane Kønig har vi masser av personlige smykker i kategoriene ringer, halskjeder, anheng og armbånd. Jane Kønigs personlige stiler kan symbolisere båndet mellom to eller flere mennesker – enten mellom venninner eller kjærestepar; du vil helt sikkert finne noe som faller i smak hos tenåringen. Leter du etter et smykke til en ung gutt, finnes det også et personlig halskjede til ham. På denne måten kan begge parter bære et personlig smykke som skaper en samhørighet til hverandre.

Ringer
Den riktige statement-ringen kan være det eneste smykket du trenger å bære til antrekket ditt. De foretrukne ringene blant tenåringer er den skulpturelle V-ringen, som også er en av Jane Kønigs signaturringer. Andre ringer som også er populære blant de unge, er flotte og iøynefallende Shield Ring samt elegante Leaf Ring. Hvis man allerede har en av disse ringene, er den glitrende Star Signet Ring et godt supplement til smykkesamlingen.

Øredobber
Det finnes ikke noe bedre enn et fint smykke, og derfor er det også viktig med de helt riktige øredobbene. Blant de mest populære øredobbene blant unge jenter er våre Shell-øredobber, som gir litt ekstra edge til ethvert antrekk. Andre favoritter er de populære Chunky Hoops og våre Small Sun-øredobber, som er med på å skape en alternativ og unik look.

Finn den riktige gaven i enten sølv eller gull, rhodinert eller rosaforgylt belegg. Alle våre smykker pakkes i fine esker med en tilhørende tøypose.

 

Finn smykkene her ...

2 years ago
Did you like this post?
0
0