DE MEST INSTAGRAMMEDE JANE KØNIG-SMYKKENE I 2019

DE MEST INSTAGRAMMEDE JANE KØNIG-SMYKKENE I 2019

Med årene har sosiale medier blitt mer og mer populært. I 2019 var det 250 000 aktive danske Instagram-profiler, som blant annet publiserte bilder av alt fra ferie, klær og selvfølgelig også smykkene sine. Vi har laget en oversikt over de mest instagrammede Jane Kønig-smykkene i 2019.

Instagram er blant verdens raskest voksende sosiale medier med mer enn én milliard aktive brukere i måneden – noen benytter mediet som salgskanal, mens andre bruker det som kommunikasjonskanal med venner og bekjente. Instagram brukes aktivt til deling av bilder, og mange tusen brukere har i 2019 delt bilder av Jane Kønig-smykkene sine. Vi elsker å se alle følgerne våre med smykkene på seg, og derfor har vi samlet en oversikt over de mest instagrammede Jane Kønig-smykkene i 2019. 

Chunky Hoops
Chunky Hoops er et par kule og klassiske øreringer som passer til ethvert antrekk – de passer godt til både chunky strikkegensere og sommerkjoler. Gjennom hele 2019 har øreringer vært veldig populært på Instagram, og siden lanseringen av våre Small Chunky Hoops, har disse også vært å se på vakre bilder blant våre kjære følgere. 

Big Braided Ring 
Denne ringen har lenge vært en favoritt hos Jane Kønigs kunder. På Instagram finnes mange inspirerende bilder hvor ringen vises i både sterlingsølv og forgylt sterlingsølv. Den store fletteringen i samspill med andre ringer blir en vakker detalj til enhver look, og vi elsker derfor å se hvordan følgerne våre styler ringen med andre Jane Kønig-smykker og smykker fra andre merker. 

Small Shell
Denne øreringen er med sin vakre overflate utrolig iøynefallende og elegant. Øreringens skinnende design gjør at den er utrolig vakker på bilder og gir ekstra edge til ethvert antrekk. I 2019 så vi en mengde bilder med våre Small Shell-øreringer på Instagram, og øreringen ble tagget på alt fra vakre strandbilder til kule hverdagsbilder. 

Half Moon Earring
Denne øreringen beveger seg når man har den på, og den fremstår derfor dansende og levende. Kanskje har du selv postet et bilde med vår Half Moon Earring, eller sett en av våre følgere gjøre det. Uansett er det ingen tvil om at alle bildene med denne øreringen er fantastisk vakre. 

Det er ingen tvil om at øreringer er noen av de mest instagrammede styles blant Jane Kønigs smykkekategorier. Felles for alle de ovenstående smykkene er at de er veldig «instragram-vennlige» og derfor tar seg godt ut på bilder. Vi tror at det er nettopp derfor disse smykkene er de mest populære Jane Kønig-smykkene på Instagram 2019. 

 

Finn smykkerne her ...

2 years ago
Did you like this post?
0
0