DEN OPTIMALE VALENTINSGUIDEN

DEN OPTIMALE VALENTINSGUIDEN

Valentinsdagen nærmer seg med stormskritt, og selv om dagen handler om å tilbringe tid med den du er glad i, er det nok ikke mange kvinner som ikke vil bli varm om hjertet av en Valentinsgave. Derfor har Jane Kønig laget den optimale Valentinsguiden til deg som skal kjøpe den perfekte Valentinsgaven.

Valentinsdagen feires 14. februar og er en dag som står i romantikkens tegn. På denne dagen utveksler par over hele verden blomster, kort, sjokolade eller andre typer kjærlighetsgaver. Når gavene utveksles, er det ofte tanken bak gaven som har størst betydning for mottakeren. Derfor er vi ikke i tvil om at et smykke fra Jane Kønig er en selvsagt Valentinsgave.

Personlige smykker er en perfekt gaveidé som kan få smilet fram hos gavemottakeren. Med Jane Kønigs velkjente Lovetags har du mulighet til å gi et personlig smykke ved å sette sammen en unik kombinasjon av initialer, tall og symboler som betyr noe for deg og gavemottakeren. Smykket kan være et symbol på din relasjon til gavemottakeren gjennom en kombinasjon av initialene deres eller en unik sammensetning av tall som symboliserer en spesiell merkedag for dere. Det kan være et minne om de viktige tingene i livet eller om en begivenhet du aldri kommer til å glemme. Det ligger gjerne kjærlige tanker bak gaven, og derfor mener vi at Lovetag-smykkene er den perfekte gaveidé; smykket kan være et symbol på deres kjærlighet.

Hvis gaven skal ha litt ekstra bling, foreslår vi våre Letter Pendants med diamanter og de vakre diamant-Lovetags i 18 karat som en veldig god idé til den optimale Valentinsgaven. Dette er en litt dyrere gave, men vi er sikre på at alle kvinner kommer til å elske disse smykkene.

Jane Kønig har et bredt utvalg av smykker, og du vil med sikkerhet kunne finne noe til enhver smak. Utvalget gir deg også mulighet til å finne et smykke som passer til budsjettet ditt.

 

3 years ago
Did you like this post?
0
0