VINTERENS MUST-HAVES

VINTERENS MUST-HAVES

Lys opp i vintermørket, og finn ditt nye smykke som skal bli en integrert del av vintergarderoben din. Er du usikker på hvilke smykker du skal kombinere med de store genserne dine, så les med nedenfor der Jane Kønigs team guider deg til vinterens must-haves.

Vinteren er over oss, og vi er iført store gensere som lett får smykkene våre til å forsvinne. Derfor er det viktig å ha noen kraftige og funklende smykker som titter frem over store rullekrager og ved ermekanten. Jane Kønigs utvalgte stiler er perfekte i den mørke vintertiden.

Sculpture
Pryd øreflippene dine med de funklende Sculpture-øredobbene. Designet passer ikke bare til hverdagens antrekk, men også til de mange festlige begivenhetene som foregår i disse månedene. De vidunderlige øredobbene fiffer opp garderoben din, og alle legger merke til deg når du bærer dem. Har du mer sansen for små øredobber, så fås disse fantastiske øredobbene også i en mindre utgave, Small Sculpture.

Chunky Bead Bracelet
Mangler du et funklende armbånd til vinteren, så bør du helt sikkert se nærmere på Jane Kønigs Chunky Bead Bracelet. Du kan mikse armbåndene dine og bære flere samtidig - det gir en personlig touch og kler vintergarderobens antrekk. Vi anbefaler at du kombinerer dette armbåndet med vårt Simple Bead Bracelet, så de sammen kan skinne vakkert på armen din. Ønsker du deg et mindre rått smykke, så er vårt Bead Bracelet with Chain et virkelig fint alternativ.

Star Signet Ring
Smykker kan gjerne glitre, og fargede steiner er trendy. Derfor passer denne ringen perfekt til årstiden. Med en vakker kombinasjon av steiner og detaljer er denne ringen bemerkelsesverdig og en absolutt must-have som tilfører antrekket ditt litt ekstra glans og farge. Du kan bruke den til hverdag og sette den sammen med andre smykker fra samme kolleksjon, for eksempel vår Star Spiral Earring eller Tag with Stars.

Alle smykkene våre fås i sølv og gull, og utvalgte styles fås også i oksidert sølv og rosaforgylt sølv. Derfor kan du være sikker på at minst én av variantene passer til deg.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for flere tips og inspirasjon.

 

Finn smykkerne her ...

2 years ago
Did you like this post?
0
0