Konfirmasjon

Konfirmasjon 2019
Nå er det like før konfirmasjonssesongen starter, og derfor har Jane Kønig samlet et utvalg av smykker som kan inspirere deg til den perfekte gaven eller det perfekte gaveønsket. Uansett om du selv skal sette sammen en ønskeliste eller er på utkikk etter den perfekte gaven, har vi gjort det enkelt for deg ved å samle favorittene våre i den ultimate gaveguiden under.

Elementer 1-9 av 65

Side
per side
Angi synkende retning
 1. Lovetag Pendant with Diamonds, 18 karat gull
  Fra kr 6 060,00
 2. Letter Pendant with Diamonds, 18 karat gull
  Fra kr 1 900,00
 3. Letter Pendant with Diamonds, 18 karat hvitt gull
  Fra kr 1 900,00
 4. Small Salon Ring, sterling silver
  Fra kr 450,00
 5. Sculpture Earring, forgylt sterlingsølv
  kr 760,00
  Merk at prisen er for en stk.
 6. Sculpture Earring, sterlingsølv
  kr 690,00
  Merk at prisen er for en stk.
 7. Small Sculpture Earring, sterlingsølv
  kr 470,00
  Merk at prisen er for en stk.
 8. Souvenir Earstud, øredobb, sterlingsølv
  kr 375,00
  Merk at prisen er for en stk.

Elementer 1-9 av 65

Side
per side
Angi synkende retning

Giveren
Det kan være vanskelig å finne den perfekte gaven til den spesielle dagen. Derfor har vi funnet uttrykksfulle smykker som har et vakkert budskap i form av bokstaver eller designs, og som alltid vil minne om den uforglemmelige dagen. Uansett om konfirmanten er venninnen din eller datteren din, barnebarnet ditt eller bare en du er glad i, så vil du med vårt brede utvalg av designs kunne finne et smykke som passer til enhver konfirmants stil.

Konfirmanten
Hvis du ønsker å stråle litt ekstra på denne spesielle dagen, så la smykkene være en del av konfirmasjonsantrekket. Et naturlig valg til looken din er det klassiske korsanhenget som fås i flere størrelser, med eller uten diamanter. Hvis du ønsker å skille deg litt ut, kan du gjøre det med vår statement Skjoldring, eller våre små Curly Hoops, som med en vridd sølvtråd skaper en skulpturell og original silhuett, noe som gjør øreringen til noe helt spesielt.