Ofte stilte spørsmål


Hvordan kan jeg spore pakken min?
Du får automatisk en e-post fra oss når vi sender pakken din. Du får deretter en e-post fra Bring når de skanner pakken. Legg merke til at det kan ta inntil 24 timer før du får sporingsinformasjon fra Bring.
Når får jeg et sporingsnummer på pakken?
Når Bring skanner pakken, får du automatisk en e-post med sporingsnummer. Det kan du bruke til å spore pakken på bring.no. Sporingsnummeret starter med 37 eller CT.
Hvor leng er leveringstiden?
Vi sender bestillingen din 1-2 dager etter at bestillingen har blitt behandlet. Dette gjelder ikke bestillingsvarer (Lovetag-armbånd, Lovetag-øredobber, Lovetag-anheng og smykker i 18 karat gull) som sendes innenfor 1-5 arbeidsdager. Deretter tar leveringen 2-4 arbeidsdager. 

Kan bestillingen min bli pakket inn som gave?
Alle smykkene våre leveres i fargerike smykkeesker med en tilhørende gavepose.

Kan jeg bytte et smykke til en annen størrelse?
Du kan bytte smykket innenfor 30 dager fra du mottar varene, mot forevisning av en gyldig kvittering. I nettbutikken kan du bytte smykket til en verdikupong eller returnere smykket og få pengene tilbake. Bemerk at vi kun refunderer beløpet til kortet som ble brukt til kjøpet. 


Bemerk at smykket bare kan byttes og returneres samme sted som det ble kjøpt.

Hva skal jeg gjør derom jeg har fått feil smykke, eller dersom noe mangler?
Du må kontakte vår kundeservice på telefon +45 33 15 86 87 (tast 1) eller sende en e-post til service@janekoenig.dkHusk å vedlegge bestillingsnummeret ditt.

Hvor lang er bytte- og returneringsperioden for gaver?
Du har alltid 30 dagers full bytte-/returrett fra du mottar leveringen. Dette gjelder for alle smykker kjøpt på nettbutikken eller i en av flaggskipbutikkene våre i København eller Århus. 

Du kan bytte smykket innenfor 30 dager fra du mottar varene, mot fremvisning av en gyldig kvittering. 
I nettbutikken kan du bytte smykket til en verdikupong eller returnere smykket og få pengene tilbake. Bemerk at vi kun refunderer beløpet til kortet som ble brukt til kjøpet. 

Bemerk at smykket bare kan byttes og returneres samme sted som det ble kjøpt.

Hvordan sender jeg returpakken min?
Smykket må returneres i samme stand og i den samme originale smykkeesken og innpakningen som du mottok det i. Den vedlagte returseddelen må utfylles og sendes sammen med smykket til følgende adresse:

FOG alfanor C/O responsservice Pb. 24, 2716 Harestua, Norge

Må jeg betale for returforsendelsen?
Du må dekke fraktkostnadene for returnering eller bytte av smykket til en verdikupong. Vi anbefaler også at du sender smykket som en forsikret pakke med sporingsnummer.
Hvis det er en reklamasjon, så kontakt alltid kundeservice før du sender smykket.

Hvor lang er behandlingstiden for returpakker?
Vi behandler returpakken din så raskt som mulig og innen to uker. Vær imidlertid oppmerksom på at behandlingstiden kan være lenger i juleperioden.

Kan jeg bytte eller returnere et smykke fra dere som jeg har kjøpt hos en forhandler?
Et smykke kan bare byttes og returneres til det samme stedet som det ble kjøpt.

Kan jeg bytte eller returnere et smykke i flaggskipbutikkene deres når smykket ble kjøbt på nettet via nettbutikken?
Smykker kjøpt på nettet via nettbutikken kan returneres eller byttes i flaggskipbutikkene våre innenfor bytte- eller returneringsperioden mot forevisning av en gyldig kvittering. Ved bytte vil du få en verdikupong for det gjenværende beløpet. Hvis du ønsker refusjon, vil dette skje via nettbutikken vår, og beløpet vil bli tilbakebetalt til det samme betalingskortet som ble brukt ved kjøpet.

Hvordan skal s-låsen behandles?
Når du åpner og lukker S-låsen, så vri forsiktig spennen til siden, ikke opp eller ned. Dette forhindrer at sølvet blir slitt eller knekker. 

Hvilken størrelse Lovetag følger med kombinasjonskjedet?
Når du bestiller et kombinert lovetag-halskjede, medfølger en lovetag i medium størrelse. Lovetagen i medium størrelse har en diameter på 11 mm.

Hvor lenge holder gull-/rhodiumbelegget?
Forgyllingen blir slitt med tiden. Så husk alltid å ta av deg smykkene når du: går i seng, dusjer, vasker hendene, trener osv. Hvis du vil vite mer, kan du lese alt om vedlikehold av smykkene dine via følgende lenke: www.janekoenig.no/care/

Hvordan fastsetter jeg ringstørrelsen min?
Vi anbefaler at du stikker innom en av flaggskipbutikkene våre og ber salgspersonalet vårt måle ringstørrelsen din. Alternativt kan du bruke ringstørrelsesguiden vår, www.janekoenig.no/sizeguide. Denne fungerer som en indikativ ringmåler.

Hvordan kan jeg bruke gavekortet mitt?
Gavekort kjøpt på nettet via nettbutikken kan bare brukes til nettkjøp.
Gavekort kjøpt i flaggskipbutikkene våre i København eller Århus kan bare brukes til fysiske kjøp i én av de to butikkene.

Kan jeg endre bestillingen min?
Når bestillingen din har blitt behandlet, kan vi ikke lenger endre på bestillingen din. Hvis du oppdager en skrivefeil i bestillingen din, må du straks kontakte kundeservice på telefon +45 33 15 86 87 (tast 1), eller sende en e-post til service@janekoenig.dkHusk å skrive bestillingsnummeret i e-posten din.

Gir smykkene allergi?
Alle Jane Kønigs smykker er nikkelfrie da de er laget av sterlingsølv 925s. Hvis du er i tvil om hva sølvet inneholder, så referer til nettet.

Når kan jeg forvente å få svar på e-posten min?
Vi streber alltid etter å gi best mulig kundeservice, og forsøker å svare på e-postene dine så raskt som mulig. Du kan forvente å få svar innenfor 1-2 arbeidsdager.

Hvorfor selger dere øredobbene deres enkeltvis og ikke som par?
Vi selger øredobbene våre enkeltvis da vi vil gi deg muligheten til å kombinere våre ulike stiler og skape din egen personlige look. Bemerk at alle øredobbene også selges som par. Hvis du vil kjøpe et par, skal du velge 2 i boksen på produktsiden.