Grey Flower Ring, 18 karat gull

Foretrekker du klassiske smykker, så er denne ringen akkurat noe for deg. Den er laget i 18 karat gull, og blomsten er formet i grå agat. Med den lille diamanten i midten av blomsten, er denne ringen et tidløst tilskudd til smykkesamlingen din. Hvis du vil ha en annen ringstørrelse, er det mulig å få tilpasset ringen. Kontakt vår kundeservice for nærmere informasjon om dette. Vær oppmerksom på at prisen kan variere alt etter hvilken størrelse du ønsker. Dette er et unikaprodukt, noe som betyr at det kun finnes dette ene eksemplaret. Info: Materiale: 18 karat gull Utsmykning: grå agat og 0.02 karat briljant
Ikke på lager
SKU
UNIKA-GFR

Find your ring size here

Vi sender bestillingen din innen 1-2 dager. Vær oppmerksom på at bestillingsvarer varer som visse Lovetag-smykker og 18 karats smykker blir sendt innen 1-5 virkedager, og smykker med håndmonterte diamanter og perler vil bli sendt innen 5-10 virkedager. Deretter tar leveringen 2-4 arbeidsdager. 

Du har alltid 30 dagers full bytte-/returrett gjeldende fra dagen du mottar leveringen. Du kan bytte smykket til en verdikupong eller returnere smykket og få pengene tilbake. 

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klikk her for live chat ♥️