Facebook Pixel

Souvenir Heart with enamel, forgylt sterlingsølv

Souvenir Heart with enamel, forgylt sterlingsølv
kr 600,00

Beskrivelse
Souvenir hjerte-anheng i matt forgylt sterlingsølv. Anhenget måler ca. 21 x 21 mm og er designet i perlemor. Jane har alltid vært veldig glad i det vakre naturmaterialet perlemor. Anhenget er en del av Souvenir-kolleksjonen, og teksten «souvenir» er trykt på den ene siden av hjertet. Det er ikke bare på reiser at Jane finner suvenirer, men en suvenir kan også være noe hun har tatt vare på for å huske en bestemt person eller en spesiell begivenhet. La dette anhenget være et minne om noe du elsker og ønsker å huske tilbake på.
Alle smykkene våre leveres i fargerike smykkeesker med tilhørende gavepose.
Leveringstid og retur
Bestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandletBestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandlet. Dette gjelder ikke bestillingsvarer (enkelte Lovetag-bokstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringer, Lovetag anheng og 18 karat smykker), som sendes innen 1-5 hverdage. Deretter tar leveringen 2-4 virkedager.

I nettbutikken kan du returnere smykket og få tolbake pengene i løpet av 30 dager, fra den dagen du mottok varen, forutsatt at du viser gyldig kvittering.
Trenger du til hjelp?
Chat med oss