Facebook Pixel

Liten Gullforgylling

Liten Gullforgylling
kr 210,00

Beskrivelse

Gullforgyllingen på smykket ditt kan dessverre falme ved bruk. Men det er heldigvis enkelt å gjenskape den vakre overflaten i 18 karat gull på ditt elskede Jane Kønig-smykke.


Du kan få Jane Kønig-smykket ditt gullforgylt i våre butikker i København og Aarhus. Våre dyktige gullsmeder utfører gullforgylling for hånd. Deretter poleres smykket, slik at det får en vakker blank overflate. Vær oppmerksom på at smykket kan ha en litt annen tone etter behandlingen, da det forgylles med 18 karat gull.


Velg Liten, som gjelder alle smykker med en mindre overflate  • Alle anheng

  • Øredobber

  • Kjede øreringer

  • Tynne og enkle ringer, Princess og Thin ringer


Slik bestiller du gullforgylling 


1. Velg og bestill den forgyllingen som passer ditt smykke.
2. Send varen din til Jane Kønig, Gothersgade 54, 1123 København, Danmark. Vi anbefaler å sende det med en forsikret forsendelse. Vennligst notér ordrenummeret ditt på forsendelsen.
3. Vi returnerer dine forgylte Jane Kønig-smykker innen 7 arbeidsdager. 


Prisen er pr. smykke eller pr. sett øreringer. Prisen er ekskl. frakt.


Se også Mellom gullforgylling og Stor gullforgylling

Alle smykkene våre leveres i fargerike smykkeesker med tilhørende gavepose.
Leveringstid og retur
Bestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandletBestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandlet. Dette gjelder ikke bestillingsvarer (enkelte Lovetag-bokstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringer, Lovetag anheng og 18 karat smykker), som sendes innen 1-5 hverdage. Deretter tar leveringen 2-4 virkedager.

I nettbutikken kan du returnere smykket og få tolbake pengene i løpet av 30 dager, fra den dagen du mottok varen, forutsatt at du viser gyldig kvittering.
Trenger du til hjelp?
Chat med oss