Facebook Pixel

Halskjeder

Halskjeder

65 Item(s)

Jane Kønigs halskjeder fås i 18 karat gull, 18 karat forgylt sølv, rhodinert sølv, rosaforgylt sølv og sterlingsølv. Kolleksjonen av halskjeder består hovedsakelig av to enkle og tidløse kjeder, kulekjeden og ankerkjeden. Både kulekjeden og ankerkjeden kan styles og kombineres på en rekke måter. Hvorfor ikke sette ett eller flere anheng eller Love Tags på kjeden din – så gjør du halskjedet ditt både personlig og unikt. Alle halskjedene fra Jane Kønig fås i tre lengder: 42 cm, 60 cm og 80 cm.

65 Item(s)Halskjeder
Hos Jane Kønig elsker vi halskjeder, og det er især fordi Jane har designet disse helt siden hun begynte eventyret sitt som smykkedesigner. Et helt spesielt halskjede er Jane Kønigs Lovetag-halskjede, som ble designet allerede i 1989 da Jane åpnet sin første flaggskipbutikk. Dette halskjedet har en helt spesiell betydning for Jane, og derfor vil hun også at det skal ha en helt spesiell betydning for deg. Siden har hun utvidet sortimentet av halskjeder, og derfor er det mulig å finne stiler som passer perfekt til akkurat deg.

Gå på oppdagelse i halskjede-universet vårt, og finn fargen og kjedelengden som du foretrekker. Kanskje du allerede har et arvestykke som du kan bære sammen med et nytt halskjede. Ønsker du et kjede i en annen lengde enn den som er vist på bildet, skal du bare klikke på produktet, så får du muligheten til å endre lengde.

Valg av halskjede til antrekket ditt
Et halskjede kan gjøre en stor forskjell for din look. Det er en perfekt løsning hvis du mangler noe ekstra til antrekket ditt. Det rette halskjedet kan endre hele din look og samtidig være med på å understreke looken som du går etter – uansett om du vil oppskalere eller nedskalere. Bærer du en kjole eller bluse som går helt opp i halsen, og der det ikke er mulig å se et kort kjede, så kan du bryte looken ved å bære et lengre kjede. Det ser også veldig fint ut å kombinere de forskjellige lengdene på kjedene og tilføye forskjellige anheng. Hvis du føler deg litt for bar, eller hvis du går i klær med mange detaljer, så kan et enkelt halskjede være mer passende. Og med et enkelt antrekk, kan du med fordel gå all in på et prangende halskjede som Bridle Necklace eller Wire Choker, som er en virkelig fin løsning.

Et halskjede som gave
Det er mange gode anledninger til å skjemme bort en du er glad i, og med Jane Kønigs brede vifte av design, gjør vi det mulig for deg å finne noe for enhver smak. Et halskjede er en god gave til de forskjellige høytidene som jul, fødselsdager, konfirmasjon, bryllup, morsdag eller andre spesielle anledninger. Imidlertid trenger det ikke alltid å være en spesiell anledning for å forære et Jane Kønig halskjede. Kanskje vil man bare skjemme bort en man er glad i litt ekstra.

Alle smykkene våre blir pakket i fine esker så de kan gis direkte til gavemottakeren.
Trenger du hjelp?
Skriv med vår