Priser
Alle priser på janekoenig.dk ved levering i Danmark er gjeldende utsalgspriser inkl. 25 % dansk moms og angis i danske kroner (DKK). 

Betaling
Vi aksepterer betaling med Dankort, VisaDankort, Visa ELectron, Visa, Mastercard, Mastercard Debit og JCB. Alle kortbetalinger foregår gjennom Epay sin krypterte SSL-betalingssystem for sikker og fortrolig betaling.

Bruk av hjemmesiden vår og eventuelle kjøp som foretas av deg skal aksepteres med de betingelsene som er underlagt lovgivningen i Danmark.

Vi trekker ikke penger fra kortet ditt før bestillingen din er pakket og sendt.

Bekreftelse
Etter avgitt ordre vil du motta en ordrebekreftelse på e-post.

Levering
Vi har alltid våre smykker på lager i de viste størrelsene og modellene, og du mottager din bestilling i løpet av 2-7 hverdager.

Det er fri (gratis) frakt på alle bestillinger. Alle pakker sendes med Bring eller UPS. Når din pakke er sendt, mottar du en e-post med tracking-nummer slik at du kan spore pakken via www.bring.no eller www.ups.com

Bytte- og angrerett

På Janekoenig.no har du 30 dagers full returrett fra den dagen du mottar varen. Ønsker du å levere tilbake en vare, skal du sende den til Jane Kønig senest 30 dager etter leveringsdatoen. Vi tilbakebetaler pengene til din konto i løpet av 7 dager. Ved returnering skal du selv betale returfrakten.

Vi anbefaler at du sender returvarer som pakkepost. Da får du en kvittering for at varene er sendt! Returvarer skal sendes til:

Jane Kønig AS
Kvernhusvegen 21
2743 Harestua
Norge

Reklamasjon

Når du handler på janekoenig.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamasjonsrett. Det betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjonen.

Det er selvfølgelig et krav at reklamasjonen er berettiget, og at mangelen ikke er oppstått som følge av en feilaktig bruk av produktet eller annen skadeforvoldende atferd.

Du skal reklamere innenfor ”rimelig tid” etter at du har oppdaget mangelen ved varen. Hvis du reklamerer innenfor to måneder etter at mangelen er oppdaget, vil reklamasjonen alltid være rettidig.

Er reklamasjonen berettiget, så refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fraktomkostninger.

Ønsker du å reklamere, skal du fylle ut og legge ved returskjemaet som fulgte med i bestillingen. Vi anbefaler at du sender returvarene dine som pakkepost slik at du får en kvittering på at de er sendt!

 

Du handler med

Jane Kønig AS
Kvernhusvegen 21
2743 Harestua
Norge

Org. Nr. 816 260 302 MVA

Tlf. +45 33 15 86 87

Email: service@janekoenig.dk

previous next