Impression Hoop med smaragd, forgylt sterlingsølv

Impression Hoop med smaragd i forgylt sterlingsølv.

Impression Hoop i 18 karat forgylt sterlingsølv med preginger og en vakker grønn smaragd. Spiralen måler ca. 13 mm, mens hoopen har en diameter på ca. 37 mm og en tykkelse på 2 mm.

Jane har hatt denne øreringen i tankene i en lang årrekke, men først med Impression-kolleksjonen fikk hun endelig tanke og design til å gå opp i en høyere enhet. Øreringen er både ekstravagant og har et utrolig lett design på en og samme tid. Dette er øreringen til kvinnen som vil skille seg ut, og vi hos Jane Kønig spår at det blir en sann klassiker.

På lager

kr 925,00
SKU
IH01HOL2000-G
Merk at prisen er for en stk.
Velg 2 i boksen av en par

Vi sender bestillingen din innen 1-2 dager. Vær oppmerksom på at bestillingsvarer varer som visse Lovetag-smykker og 18 karats smykker blir sendt innen 1-5 virkedager, og smykker med håndmonterte diamanter og perler vil bli sendt innen 5-10 virkedager. Deretter tar leveringen 2-4 arbeidsdager. 

Du har alltid 30 dagers full bytte-/returrett gjeldende fra dagen du mottar leveringen. Du kan bytte smykket til en verdikupong eller returnere smykket og få pengene tilbake. 

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klikk her for live chat ♥️