Impression Armour Ring, forgylt sterlingsølv

Impression Armour Ring i forgylt sterlingsølv.

Impression Armour Ring i 18 karat forgylt sterlingsølv med vakker gravering på ringens overflate. Impression Armour-ringens overflate måler 13 mm i bredden og 25 mm i høyden.

Denne ringen er en sann statement-ring. Den tar plass på fingeren og skiller seg godt ut både på grunn av størrelsen, men også på grunn av det vakre graveringsdesignet. Vi elsker at ringen er både rå og feminin på en gang og forutser at dette blir sesongens absolutte it-ring. Impression Armour-ringen bør finnes i smykkeskrinet til alle tøffe jenter og kvinner.

På lager
Only %1 left
Fra kr 1 625,00
SKU
IAR01HOL2000-G

Vi sender bestillingen din innen 1-2 dager. Vær oppmerksom på at bestillingsvarer varer som visse Lovetag-smykker og 18 karats smykker blir sendt innen 1-5 virkedager, og smykker med håndmonterte diamanter og perler vil bli sendt innen 5-10 virkedager. Deretter tar leveringen 2-4 arbeidsdager. 

Du har alltid 30 dagers full bytte-/returrett gjeldende fra dagen du mottar leveringen. Du kan bytte smykket til en verdikupong eller returnere smykket og få pengene tilbake. 

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klikk her for live chat ♥️