Jane Kønig x Søren Le Schmidt Friendship Necklace, sterling silver

Jane Kønig x Søren Le Schmidt Friendship-halskjede i rhodinert sterlingsølv. Panserkjedet måler 80 cm i lengden og 2,2 mm i bredden, og det lukkes med en karabinlås. Halskjedets anheng måler 50 mm i lengden og har en diameter på 7 mm. Anhenget er designet som et «samlesett» der det er mulig å ta ut sylinderglasset og fylle det med akkurat det som gir mening for én selv. Det er et svært personlig smykke, og derfor er det viktig at du tar deg tid til å overveie hvilken betydning smykket skal ha for deg. Kjede: L: 80 cm B: 2,2 mm Anheng: L: 50 mm Ø: 7 mm
På lager

kr 2 190,00
SKU
KJXSLSF18-RH

Vi sender bestillingen din innen 1-2 dager. Vær oppmerksom på at bestillingsvarer varer som visse Lovetag-smykker og 18 karats smykker blir sendt innen 1-5 virkedager, og smykker med håndmonterte diamanter og perler vil bli sendt innen 5-10 virkedager. Deretter tar leveringen 2-4 arbeidsdager. 

Du har alltid 30 dagers full bytte-/returrett gjeldende fra dagen du mottar leveringen. Du kan bytte smykket til en verdikupong eller returnere smykket og få pengene tilbake. 

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klikk her for live chat ♥️