King Jane

King Jane

The story behind King Jane
For a long time Jane had the idea of expanding her range with a men’s collection, in response to an increasing demand for men’s jewelry. She also liked how men’s and women’s fashion had begun to merge. Jane is inspired by the Scandinavian street scene and the types of personalities that leave a mark on their surroundings. All the jewelry in the collection is a combination of the impressions she has gathered along the way.

Elementer 1-9 av 16

Side
per side
Angi synkende retning
 1. Hinge Ring
  Fra kr 1 530,00
 2. Hinge Chain Ring
  Fra kr 1 830,00
 3. Signet Plate Ring
  Fra kr 2 190,00
 4. Track Plate Ring
  Fra kr 2 050,00
 5. Nut Earring
  kr 580,00
 6. Hinge Earring
  kr 620,00
  Merk at prisen er for en stk.
 7. Bar Stud
  kr 370,00
  Merk at prisen er for en stk.
 8. Razor Stud
  kr 440,00
  Merk at prisen er for en stk.

Elementer 1-9 av 16

Side
per side
Angi synkende retning

King Jane
King Jane omfavner et maskulint uttrykk og er en videreutvikling av Jane Kønigs eksisterende univers – tilført et uhøytidelig og minimalistisk visuelt uttrykk med grafiske linjer og karakter. Det nyskapende designet gjør at både menn og kvinner kan bære smykkene, og de kan derfor kombineres på kryss og tvers av Jane Kønigs sortiment. King Jane-smykkene har referanser til det skandinaviske gatebildet så vel som det industrielle miljøet.

King Jane-kolleksjonen byr på både ringer, øredobber, anheng, halskjeder og armbånd. Heriblant er det en nyfortolkning av den klassiske signetringen samt øredobber som er formet som metallmuttere og et halskjede med et lite barberblad ved låsen. Smykkene har en vri som gjør at de skiller seg ut fra andre smykker til menn.

Historien bak King Jane
Jane hadde lenge gått med idéen om å utvide sortimentet med en herrekolleksjon, da hun i tidens løp hadde fått en del forespørsler på herresmykker. Dessuten synes Jane at det er fett å se hvordan herre- og damemoten begynner å smelte mer sammen. Jane inspireres av det skandinaviske gatebildet og typene og personlighetene som setter et preg på omgivelsene. Alle smykkene i kolleksjonen er en kombinasjon av inntrykkene hun danner seg på sin vei.

Styling
Tilfør litt ekstra personlighet til stilen din ved å velge et smykke fra King Jane-kolleksjonen. Det er mange muligheter for sammensetting av antrekk, men smykker er med til å fullende en look. I gatebildet er det tydelig at menn går mer og mer med smykker, og uansett om du foretrekker det enkle eller en mer iøynefallende look, så har King Jane litt av hvert. Du skal føle deg vel med smykket ditt, og derfor er det viktig at du finner et smykke som passer til deg og din personlige stil. Vil du ha et unikt og personlig smykke, så er nok vårt Tag Pendant noe for deg – her har du muligheten til å velge en bokstav som har en spesiell betydning for deg.

Et smykke er en god gave til mannen som har alt – har du noen spørsmål til hvilket smykke du bør kjøpe, kan du gjerne henvende deg i butikkene våre, kontakte kundeservice eller skrive til oss på våre sosiale medier, så vil vi med glede hjelpe deg med å finne den helt perfekte gaven.