Facebook Pixel

Konfirmasjon

118 Item(s)

Konfirmasjon 2020
Nå er det like før konfirmasjonssesongen starter, og derfor har Jane Kønig samlet et utvalg av smykker som kan inspirere deg til den perfekte gaven eller det perfekte gaveønsket. Uansett om du selv skal sette sammen en ønskeliste eller er på utkikk etter den perfekte gaven, har vi gjort det enkelt for deg ved å samle favorittene våre i den ultimate gaveguiden under.

118 Item(s)

Giveren
Det kan være vanskelig å finne den perfekte gaven til den spesielle dagen. Derfor har vi funnet uttrykksfulle smykker som har et vakkert budskap i form av bokstaver eller designs, og som alltid vil minne om den uforglemmelige dagen. Uansett om konfirmanten er venninnen din eller datteren din, barnebarnet ditt eller bare en du er glad i, så vil du med vårt brede utvalg av designs kunne finne et smykke som passer til enhver konfirmants stil.

Konfirmanten
Hvis du ønsker å stråle litt ekstra på denne spesielle dagen, så la smykkene være en del av konfirmasjonsantrekket. Et naturlig valg til looken din er det klassiske korsanhenget som fås i flere størrelser, med eller uten diamanter. Hvis du ønsker å skille deg litt ut, kan du gjøre det med vår statement Skjoldring, eller våre små Curly Hoops, som med en vridd sølvtråd skaper en skulpturell og original silhuett, noe som gjør øreringen til noe helt spesielt.
Trenger du hjelp?
Skriv med vår