Facebook Pixel

Small Salon Ring

Small Salon Ring
kr 450,00

* Required Fields

kr 450,00
+
-
Beskrivelse
Small Salon-ring i matt sterlingsølv. Ringen måler ca. 1,6 mm i bredden og er designet med en tvunnet tråd, som gir ringen et dynamisk og lekent uttrykk.

Smykkene i Jane Kønigs kolleksjon, Salon de Cologne, er inspirert av gamle minner og organiske overflater. Denne ringen er intet unntak, og møtet mellom den rå overflaten og den enkle platen gjør dette smykket helt unikt. Den lille Salon-ringen passer godt å kombinere med andre Jane Kønig-ringer, eller med den mellomstore og store Salon-ringen.
Alle smykkene våre leveres i fargerike smykkeesker med tilhørende gavepose.
Leveringstid og retur
Bestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandletBestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandlet. Dette gjelder ikke bestillingsvarer (enkelte Lovetag-bokstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringer, Lovetag anheng og 18 karat smykker), som sendes innen 1-5 hverdage. Deretter tar leveringen 2-4 virkedager.

I nettbutikken kan du returnere smykket og få tolbake pengene i løpet av 30 dager, fra den dagen du mottok varen, forutsatt at du viser gyldig kvittering.
Trenger du til hjelp?
Chat med oss