Sølv

11 Produkter

Angi synkende retning
 1. Lovetag Ring, sterlingsølv
  Fra kr 1 000,00
 2. Small Lovetag, sterlingsølv
  Fra kr 375,00
 3. Medium Lovetag, sterlingsølv
  Fra kr 450,00
 4. Big Lovetag, sterlingsølv
  Fra kr 550,00

11 Produkter

Angi synkende retning

Lovetags

Er du på jakt etter en personlig og vakker gave til en du er glad i, eller mangler du et gaveønske til deg selv? Personlige smykker vinner mer og mer frem, og de er det perfekte tilbehøret som er med til å gjøre stilen din helt unik. Hos Jane Kønig har vi et bredt utvalg av personlige smykker – alt fra stjernetegn-anheng til smykker med bokstaver og symboler. Blant disse er Jane Kønigs Lovetag-smykker, som gir deg muligheten til å fortelle din helt egen personlige historie. Lovetag finnes som ring, halskjede og armbånd. Våre lovetags er tilgjengelig i sølv, forgylt sølvog 18 karat gull.

Kombinasjonsmuligheter

Jane Kønigs Lovetag-anheng finnes i tre forskjellige størrelser og belagt med ulike materialer. Finn en Lovetag som passer til din stil, og sett den sammen med kjedetypen og -lengden du foretrekker. Er du ute etter et enkelt uttrykk, kan du velge smykket i sølv, belagt eller ei, og vil du ha litt mer shine, fås anhenget også i 18 karat gull med briljanter. Det er mange forskjellige kombinasjonsmuligheter da Jane Kønigs sortiment også byr på andre personlige anheng, som for eksempel Love Letter, Startag og Letter Pendant.

Gjør smykket ditt personlig

Jane Kønig vet at smykker kan ha en helt spesiell og personlig betydning. Med våre Lovetags kan du gjøre smykket ditt personlig så det passer til deg eller den du har lyst til å skjemme bort og glede. Det kan du gjøre ved å velge bokstaver eller tall som symboliserer en person eller markerer en dato som betyr noe spesielt for deg. Tilfør din egen historie til smykket, og kombiner det med andre Jane Kønig-smykker. Lovetag er en ideell gave og en av bestselgerne våre, det passer perfekt som konfirmasjonsgave, morsdagsgave eller fødselsdagsgave.