Facebook Pixel

Baroque Pearl Earring

Baroque Pearl Earring
kr 1 020,00
Merk at prisen er for en stk.
+
-
Velg 2 i boksen av en par
Beskrivelse
Barokk perleørering i matt, sterlingsølv. Øreringens innvendige diameter er ca. 23 cm, og perlen måler ca. 14–15 mm. Barokkperlen er utsmykket med en liten halvmåne i sølv og 2 safirer i henholdsvis lyserødt og blått samt en grønn tsavoritt.

Jane Kønig har satt sitt eget preg på den klassiske barokkperlen ved å føye til fargede steiner og en liten halvmåne, som har blitt en stor del av hele smykkeuniverset. Dette er en ørering som alle kan bære, uansett alder og personlig stil. Hvis du ønsker å bære denne øreringen som ørestikk, kan du kjøpe vårt safir ørestikk i tillegg.
Alle smykkene våre leveres i fargerike smykkeesker med tilhørende gavepose.
Leveringstid og retur
Bestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandletBestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandlet. Dette gjelder ikke bestillingsvarer (enkelte Lovetag-bokstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringer, Lovetag anheng og 18 karat smykker), som sendes innen 1-5 hverdage. Deretter tar leveringen 2-4 virkedager.

I nettbutikken kan du returnere smykket og få tolbake pengene i løpet av 30 dager, fra den dagen du mottok varen, forutsatt at du viser gyldig kvittering.
Trenger du til hjelp?
Chat med oss