New-In

New-In

8 Item(s)

8 Item(s)AW19
Denne sesongen introduserer Jane Kønig en kolleksjon som er inspirert av hennes forkjærlighet for vakre steiner og former, som er med på å skape en lekende og livlig dynamikk i et smykke. Derfor utvides smykkeuniverset blant annet med flere design som er prydet med fargerike steiner. Felles for de nye stilene er et minimalistisk uttrykk som brytes med en vri i form av motiver, steiner eller former.

Blant de forskjellige stilene i kolleksjonen finnes en signetring, som Jane lenge har hatt lyst til å designe. Om denne forteller Jane: «Jeg har i mange år villet lage en signetring, men har alltid kommet bort fra tanken. Nå har den blitt en del av kolleksjonen, da jeg fikk en klar idé til hvordan den skulle se ut. Jeg er veldig fornøyd med resultatet – det er en fin kombinasjon av originalitet og en liten vri i form av stein og motiver.»

I tillegg til den nye signetringen består kolleksjonen også av en ny ørering. Jane introduserte øreringer til universet sitt for mange år siden, og de forblir en del av kolleksjonen. De nye øreringene er både enkle og kule, og de kan kombineres med andre øredobber fra tidligere kolleksjoner. Den nye kolleksjonen er en god kombinasjon av smykker som kan benyttes både til hverdag og til en kveld der du vil at smykkene skal være i fokus.

Trenger du hjelp?
Skriv med vår