Vær oppmerksom på at det kan være litt lengre leveringstid på Old Darlings. Vi tar forbehold om prisfeil og utsolgte varer.

 

OLD DARLING ARCHIVE SALE

... Er som navnet antyder et online salg der vi selger ut tidligere sesongers favoritt Old Darlings. Hos Jane Kønig har disse stilene en stor plass i våre hjerter, men vi blir nødt til å gi plass til fremtidige sesongers nye elskere.

Smykkene selges til sterkt reduserte priser og med mulighet til å kjøpe 3 for 2 - det billigste du alltid får gratis.

Vi introduserer regelmessig nye Old Darlings til vårt arkivsalg, så husk å følge med på www.janekoenig.no/old-darlings

 

RETURREGLER

Old Darling-smykker kan alltid returneres 30 dager fra mottakelsesdatoen. Du må imidlertid returnere hele kjøpet hvis du vil returnere en eller flere varer kjøpt med 3 for 2 rabatt.

Bestill returetiketten og les mer på www.janekoenig.no/return

Old Darling smykker er kun en online kampanje, og kan derfor ikke byttes eller returneres i våre fysiske butikker

 

BYTTEREGLER

Hvis du vil bytte en Old Darling-vare til en annen størrelse, kan du kontakte vår kundeservice påservice@janekoenig.com eller via chat i nettbutikkens åpningstider.

 

ESKER

Old Darling's smykker er pakket i våre hvite salgskasser med gulllogo. Hvis det er mulig, vil vi legge til flere smykker i en eske.

Hvis du vil ha varene dine pakket i en av de originale fargerike smykkeskrinene våre, kan du kjøpe dem herwww.janekoenig.no/old-darling-jewelry-box

Hvis du vil at alle de kjøpte artiklene dine skal pakkes i de originale boksene, må du legge til tilsvarende antall esker i kurven.

Vi velger størrelsesboksen som passer best til smykkene dine.