One of a kind

One of a kind

Jane Kønigs kjærlighet til smykker vokste fram allerede da hun var barn. Hun tilbrakte utallige timer med å studere morens smykkeskrin og pynte seg med diverse smykker derfra. Siden har smykker vært en stor del av Janes liv, men drømmen har ikke alltid vært å bli smykkedesigner. Hele eventyret bak varemerket startet da Jane begynte på Danmarks Designskole, hvor hun skapte tilbehør som smykker og beltespenner til oppgavene sine. Da Jane var ferdig med utdannelsen, var hun bitt av metallarbeidet, og minnene hun hadde om barndommen sin var forsterket. Derfra visste Jane at smykker skulle bli hennes verden, og varemerket Jane Kønig begynte å ta form.

Handle etter

1 Produkt

per side
Angi synkende retning
  1. Pearl Letter Pendant, 18 carat gold
    Fra kr 17 000,00
    Merk at prisen er for en stk.

1 Produkt

per side
Angi synkende retning

Jane har alltid elsket å arbeide med 18 karat gull, der hun kan slippe inspirasjonen og kreativiteten løs og kreere vakre, unike smykker som hver især gjemmer på en vakker fortelling. Alle unikasmykkene er lokalt produsert på Janes verksted i København, der hun sitter og håndlager hvert enkelt smykke. Alt fra idé til produksjon foregår her, og det er her Jane føler seg hjemme – i koselige omgivelser med skjønne kolleger og god stemning.

Hvert enkelt smykke rommer vakre og unike historier som alle tar utgangspunkt i Janes reiser og møtet med andre kulturer og mennesker. Noen av smykkene fremstår riktignok enkle, men bak dem gjemmer det seg en historie full av kjærlighet og inspirasjon. Inspirasjonen henter Jane fra alle minnene hun har gjemt i sitt indre bibliotek, så vel som steinene Jane har funnet på reisene sine til utlandet. De mange forskjellige steinene og perlene tas ofte frem før designprosessen går i gang fordi disse gjemmer på minner som Jane ofte designer ut fra.