Øreringer

Jane Kønigs kolleksjon av øreringer er inspirert av alt fra horn og kors til gamle skjold og mormors klassiske ferskvannsperler.

 

Øreringerne fås i henholdsvis 18 karat gull, 18 karat forgylt sølv, rodinert sølv, rosaforgylt sølv samt sterling sølv. Utvalget av øreringer spenner over et stort utvalg av uttrykk, former og detaljer.

Helt fra rå earcuffs til feminine kreoler og helt klassiske øredobber. Eksperimenter med det store utvalget av øredobber og sett dem sammen slik at de avspeiler en unik og personlig stil.

Jane Kønigs øreringer kan styles og kombineres på et utall av måter - bare fantasien setter grenser.

Handle etter

Elementer 1-9 av 22

Side
per side
Angi synkende retning
 1. Razor stud, 18 karat gull
  kr 2 200,00
  Merk at prisen er for en stk.
 2. Ear stud, 18 karat gull, 0.01 ct. diamant
  kr 2 900,00
  Merk at prisen er for en stk.
 3. Tiny diamond hoops, 18 karat gull, 0,066 ct.
  kr 3 600,00
  Merk at prisen er for en stk.
 4. Tourmaline Dream, 18 karat gull
  kr 10 950,00
  Merk at prisen er for en stk.
 5. Blue Night Earring, 18 karat gull
  kr 12 050,00
  Merk at prisen er for en stk.
 6. Three Leaf Clover, 18 karat gull
  kr 16 070,00
  Merk at prisen er for en stk.
 7. Simple Opal, 18 karat gull
  kr 8 030,00
  Merk at prisen er for en stk.
 8. Kontakt oss for priser på service@janekoenig.dk
  Long Opal Dream, 18 karat gull
  kr 29 580,00
 9. Opal Hoop, 18 karat gull
  kr 11 680,00
  Merk at prisen er for en stk.

Elementer 1-9 av 22

Side
per side
Angi synkende retning

Øredobber
Fullend din look ved å ramme inn ansiktet ditt med et par øredobber fra Jane Kønig. Øredobber er det perfekte tilbehør, og de er uten tvil en viktig del av helhetslooken. Med vårt brede utvalg av stiler og materialer finner du helt sikkert et par øredobber som passer til din personlige stil. Jane Kønigs univers byr på alt fra diskré øredobber til store og iøynefallende statement pieces, som med fordel kan kombineres med smykker som du allerede har i smykkeskrinet ditt. Du finner veldesignede øredobber i høy kvalitet, som alle er designet på Jane Kønigs verksted i København.

Er det vanskelig å finne de helt rette øredobbene som fullender din look, så les med nedenfor og bli inspirert.

Klassiske og enkle øredobber
Ønsker du at smykkene dine skal være mer nedtonet, så er våre enkle og klassiske øredobber akkurat noe for deg. Vi har både enkle øredobber som sitter helt tett i øret, og øredobber som henger og skaper et elegant spill og tilfører en fin detalj til antrekket ditt. Uansett om du har flere hull i ørene, er det mulig å mikse og matche de forskjellige øredobbene. Du kan kombinere to forskjellige øredobber, og hvis du har flere hull i ørene, kan du sette sammen alt etter hvilken look du ønsker. Hvis du foretrekker klassiske øredobber, er perleøredobbene eller diamantørestikkene kanskje noe for deg. Hvis du vil tilføre litt ekstra, men fortsatt holde det enkelt og elegant, så er våre Star Spiral helt fantastiske da de både er minimalistiske og samtidig har fått tilført en liten vri i form av stein.

Store og moderne øredobber
Liker du at det er litt ekstra med smykkene dine, ikke bare det helt klassiske, så har vi massevis av øredobber som passer perfekt til deg. Øredobbene våre fås i mange forskjellige former og farger, og dette gir deg god mulighet for å slå deg løs med kombinasjoner av de mange forskjellige stiler. En klar favoritt blant statement-øredobbene er den 70-tallsinspirerte Big Moon-øredobben, som er prydet med forskjellige steiner og perler. Andre favoritter, som også er noen av våre mest populære øredobber, er: Sun, Ringlet, Plissé og Shell-øredobben. Felles for disse øredobbene er at de skiller seg ut sammen med et avslappet antrekk.

Hoops
Jane Kønig introduserte hoops til universet sitt for mange år siden, og de forblir en del av kolleksjonen. I denne kategorien finner du mange forskjellige og vakre øredobber i både store og små størrelser. Derfor har du muligheten til å finne akkurat de øredobbene som passer best til deg – uansett om du foretrekker små og enkle hoops eller store hoops. Våre hoops kan kombineres med andre øredobber, men også med anhengene våre som kan settes opp langs hoopen. Dette gir et mer funky og annerledes uttrykk. Noen av favorittene våre i denne kategorien er Chunky Hoops, Slender Hoops, Curly Hoops og Midi Hoops.

Janes inspirasjon
I Jane Kønigs univers finner du øredobber fra forskjellige kolleksjoner – derfor vil du også oppleve at øredobbene har forskjellige uttrykk, da ikke alle tar utgangspunkt i samme inspirasjonskilde. Jane Kønig lar seg nemlig ikke begrense av én bestemt stilart, men derimot lar hun seg inspirere av de dynamiske omgivelsene som også kommer til uttrykk i de forskjellige øredobb-stilene. Derfor kan du, takket være det brede utvalget, også finne noen øredobber som passer perfekt til deg selv eller til en betydningsfull begivenhet som konfirmasjon, bryllup, fødselsdag eller andre betydningsfulle begivenheter.