Facebook Pixel

Pearl Moon Earring

Pearl Moon Earring
kr 1 240,00
Merk at prisen er for en stk.
+
-
Velg 2 i boksen av en par
Beskrivelse
Pearl Moon ørering i matt, forgylt sterlingsølv. Øreringen måler ca. 20 mm i høyden og har en tykkelse på 3 mm. Langs kanten på øreringen er det plassert små ferskvannsperler i en bue, og selve månen er utsmykket med en tsavoritt i grønt og safirer i lyserødt og blått.
Jane Kønigs smykker er inspirert av hennes indre univers og mange reiser. Så hvis du kjenner at denne øreringen leder tankene dine over på en drømmereise, er det ikke uten grunn. Denne halvmåneformede øreringen er perfekt til varmere tider, og du kan gjerne bære to som et par.
Alle smykkene våre leveres i fargerike smykkeesker med tilhørende gavepose.
Leveringstid og retur
Bestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandletBestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandlet. Dette gjelder ikke bestillingsvarer (enkelte Lovetag-bokstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringer, Lovetag anheng og 18 karat smykker), som sendes innen 1-5 hverdage. Deretter tar leveringen 2-4 virkedager.

I nettbutikken kan du returnere smykket og få tolbake pengene i løpet av 30 dager, fra den dagen du mottok varen, forutsatt at du viser gyldig kvittering.
Trenger du til hjelp?
Chat med oss