Sterlingsølv

Elementer 1-9 av 80

Side
per side
Angi synkende retning
 1. Impression Stud med smaragd, sterlingsølv
  kr 350,00
  Merk at prisen er for en stk.
 2. Impression Hoop med smaragd, sterlingsølv
  kr 850,00
  Merk at prisen er for en stk.
 3. Reflection Midi hoop, sterlingsølv
  kr 470,00
  Merk at prisen er for en stk.
 4. Rhombus earring, sterlingsølv
  kr 625,00
  Merk at prisen er for en stk.
 5. Reflection Rhombus cuff, sterlingsølv
  kr 325,00
  Merk at prisen er for en stk.
 6. Wide Reflection cuff, sterlingsølv
  kr 325,00
  Merk at prisen er for en stk.
 7. Small Reflection cuff, sterlingsølv
  kr 325,00
  Merk at prisen er for en stk.
 8. Reflection Stud Selection, 3 studs, sterlingsølv
  kr 591,00 Vanlig pris kr 675,00
 9. Reflection Stud Clover sterlingsølv
  kr 225,00
  Merk at prisen er for en stk.

Elementer 1-9 av 80

Side
per side
Angi synkende retning

Øredobber

Fullend din look ved å ramme inn ansiktet ditt med et par øredobber fra Jane Kønig. Øredobber er det perfekte tilbehør, og de er uten tvil en viktig del av helhetslooken. Med vårt brede utvalg av stiler og materialer finner du helt sikkert et par øredobber som passer til din personlige stil. Jane Kønigs univers byr på alt fra diskré øredobber til store og iøynefallende statement pieces, som med fordel kan kombineres med smykker som du allerede har i smykkeskrinet ditt. Du finner veldesignede øredobber i høy kvalitet, som alle er designet på Jane Kønigs verksted i København. Våre øreringer er tilgjengelig i sterling silver, gold-plated sterling silver and 18-carat gold rings.

Er det vanskelig å finne de helt rette øredobbene som fullender din look, så les med nedenfor og bli inspirert. 

Klassiske og enkle øredobber

Ønsker du at smykkene dine skal være mer nedtonet, så er våre enkle og klassiske øredobber akkurat noe for deg. Vi har både enkle øredobber som sitter helt tett i øret, og øredobber som henger og skaper et elegant spill og tilfører en fin detalj til antrekket ditt. Uansett om du har flere hull i ørene, er det mulig å mikse og matche de forskjellige øredobbene. Du kan kombinere to forskjellige øredobber, og hvis du har flere hull i ørene, kan du sette sammen alt etter hvilken look du ønsker. Hvis du foretrekker klassiske øredobber, er perleøredobbene eller diamantørestikkene kanskje noe for deg. Hvis du vil tilføre litt ekstra, men fortsatt holde det enkelt og elegant, så er våre Star Spiral helt fantastiske da de både er minimalistiske og samtidig har fått tilført en liten vri i form av stein.

Store og moderne øredobber

Liker du at det er litt ekstra med smykkene dine, ikke bare det helt klassiske, så har vi massevis av øredobber som passer perfekt til deg. Øredobbene våre fås i mange forskjellige former og farger, og dette gir deg god mulighet for å slå deg løs med kombinasjoner av de mange forskjellige stiler. En klar favoritt blant statement-øredobbene er den 70-tallsinspirerte Big Moon-øredobben, som er prydet med forskjellige steiner og perler. Andre favoritter, som også er noen av våre mest populære øredobber, er: Sun, Ringlet, Plissé og Shell-øredobben. Felles for disse øredobbene er at de skiller seg ut sammen med et avslappet antrekk.

Hoops

Jane Kønig introduserte hoops til universet sitt for mange år siden, og de forblir en del av kolleksjonen. I denne kategorien finner du mange forskjellige og vakre øredobber i både store og små størrelser. Derfor har du muligheten til å finne akkurat de øredobbene som passer best til deg – uansett om du foretrekker små og enkle hoops eller store hoops. Våre hoops kan kombineres med andre øredobber, men også med anhengene våre som kan settes opp langs hoopen. Dette gir et mer funky og annerledes uttrykk. Noen av favorittene våre i denne kategorien er Chunky Hoops, Slender Hoops, Curly Hoops og Midi Hoops.

Janes inspirasjon

I Jane Kønigs univers finner du øredobber fra forskjellige kolleksjoner – derfor vil du også oppleve at øredobbene har forskjellige uttrykk, da ikke alle tar utgangspunkt i samme inspirasjonskilde. Jane Kønig lar seg nemlig ikke begrense av én bestemt stilart, men derimot lar hun seg inspirere av de dynamiske omgivelsene som også kommer til uttrykk i de forskjellige øredobb-stilene. Derfor kan du, takket være det brede utvalget, også finne noen øredobber som passer perfekt til deg selv eller til en betydningsfull begivenhet som konfirmasjon, bryllup, fødselsdag eller andre betydningsfulle begivenheter.