Reklamasjon og reparasjon


Reklamasjon og reparasjon
Ved smykker som er kjøpt i nettbutikken eller i en av våre flagship-butikker i København eller Aarhus har du to åras reklamasjonsrett fra kjøpsdato. Derfor anbefaler vi at du tar vare på kvitteringen/fakturaen som kjøpsbevis.

Hvis det oppstår problemer med smykket ditt, må du alltid kontakte kundeservice på telefon +45 33 15 86 87 (tast 1) eller på service@janekoenig.dk. Hvis du sender en e-post, er det fint hvis du legger ved et bilde av smykket. Deretter vil kundeservice vurdere saken så raskt som mulig i samarbeid med gullsmedene våre. Vi gjør alltid alt vi kan for å finne en løsning.
Hva skal jeg gjøre hvis smykket mitt blir ødelagt?
Hvis smykket blir ødelagt innenfor to år, reparerer vi det gratis. Det er naturligvis et krav at reklamasjonen er berettiget og at problemet ikke har oppstått som følge av feil bruk av smykket. Også her må du kontakte kundeservice slik at de sender deg en returetikett. På den måten slipper du å betale fraktkostnader.

Hva skal jeg gjøre hvis smykket mitt blir ødelagt og jeg ikke lenger har kvitteringen?
Är du på besök i Köpenhamn eller Aarhus, är du väldigt välkommen att stikk innom en av flagship-butikkene våre i København eller Aarhus. Der kan de vurdere smykket. Hvis det kan repareres, kan våre gullsmeder gjøre det mot betaling.