Simple Bead Bracelet, forgylt sterlingsølv

Simple Bead armbånd i matt, forgylt sterlingsølv. Armbåndet måler henholdsvis 15,5 og 17 cm i innvendig lengde. Dette Jane Kønig-armbåndet er enkelt og elegant, og gir deg muligheten til å bære det hver dag og sammen med andre smykker. På armbåndets fine tråd er det tilføyd to perler ved hver ende, noe som gir smykket et sofistikert uttrykk. Armbåndet sitter behagelig på håndleddet ditt og er lett å ta av og på. Det er mulig å justere armbåndet så det passer perfekt til håndleddet ditt. SMALL: Innvendig lengde 15,5 cm MEDIUM: Innvendig lengde 17 cm
På lager
Only %1 left
Old Darling pris kr 712,50 Vanlig pris kr 1 425,00
SKU
JKSBBSS19-G

Vi sender bestillingen din innen 1-2 dager. Vær oppmerksom på at bestillingsvarer varer som visse Lovetag-smykker og 18 karats smykker blir sendt innen 1-5 virkedager, og smykker med håndmonterte diamanter og perler vil bli sendt innen 5-10 virkedager. Deretter tar leveringen 2-4 arbeidsdager. 

Du har alltid 30 dagers full bytte-/returrett gjeldende fra dagen du mottar leveringen. Du kan bytte smykket til en verdikupong eller returnere smykket og få pengene tilbake. 

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klikk her for live chat ♥️