Souvenir

Ordet souvenir kommer opprinnelig fra fransk og betyr «minne». Souvenir har også blitt navnet på Jane Kønigs høysommer 2020-kolleksjon. Inspirasjonen til Souvenir-kolleksjonen har sitt utspring i små finurlige gjenstander og suvenirer, som alle knytter seg til spesielle steder og begivenheter i Janes liv. Minner fra en uforglemmelig ferie, et kjært familiemedlem som ikke lenger er iblant oss og en for lengst svunnen kjærlighet. Nå deler Jane Kønig disse minnene ved å lansere en kolleksjon hvor minnene er fanget i vakre og unike smykker.

«Alle liv inneholder et endeløst hav av opplevelser og fortellinger. Disse erfaringene er en del av vår personlige historie, og folks unike fortellinger har alltid vakt min nysgjerrighet. Jeg elsker å gå på oppdagelsesferd i nye kulturer og omgivelser. Det er et privilegium å møte nye mennesker. Jeg samler på opplevelser og oppbevarer dem i hjertet mitt. Jeg samler alltid på suvenirer som minner meg om disse opplevelsene og møtene. Det kan være alt fra skjell som jeg har samlet på stranden, til rare dingser som minne meg om stemninger og møter med folk.

Med Souvenir-kolleksjonen ønsker jeg at folk skal bære minnene og fortellingene sine med seg hver dag, og hvis smykkene mine kan være med på å skape nye historier og minner, så kan jeg, som gullsmed, ikke be om mer».

Kolleksjonen er på sitt vis veldig upretensiøs med sine lekne fargede armbånd og skjell, som leder tankene hen til det frie strandlivet. Det er allikevel en dyp og forankret skjønnhet i f.eks. perlemorens avdempede eleganse. På samme måte viser fortellingene seg i de mange fine detaljene, som f.eks. den yndige medaljongen som gir bæreren mulighet til å bevare sine mest dyrebare minner tett mot hjertet sitt.

18 Produkter

per side
Angi synkende retning
 1. Souvenir Hoop, sterlingsølv
  kr 400,00
  Merk at prisen er for en stk.
 2. Souvenir Hoop, forgylt sterlingsølv
  kr 425,00
  Merk at prisen er for en stk.
 3. Souvenir Ring, forgylt sterlingsølv
  Fra kr 850,00
 4. Souvenir Ring, sterling silver
  Fra kr 775,00
 5. Souvenir Medallion, Sterlingsølv
  kr 1 500,00
 6. Souvenir Medallion, forgylt sterlingsølv
  kr 1 650,00
 7. Souvenir Earclip, Sterlingsølv
  Fra kr 850,00
  Merk at prisen er for en stk.
 8. Souvenir Earclip, forgylt sterlingsølv
  Fra kr 925,00
  Merk at prisen er for en stk.
 9. Souvenir Earstud, øredobb, forgylt sterlingsølv
  kr 450,00
  Merk at prisen er for en stk.
 10. Souvenir Earstud, øredobb, sterlingsølv
  kr 375,00
  Merk at prisen er for en stk.
 11. Souvenir Anklet, forgylt sterlingsølv
  Fra kr 550,00
 12. Souvenir Anklet, sterlingsølv
  Fra kr 475,00

18 Produkter

per side
Angi synkende retning

Jane Kønig Souvenir Collection