Facebook Pixel

Souvenir

Souvenir

18 Item(s)

Souvenir
Jane Kønigs høysommer 2020-kolleksjon

Ordet souvenir kommer opprinnelig fra fransk og betyr «minne». Souvenir har også blitt navnet på Jane Kønigs høysommer 2020-kolleksjon. Inspirasjonen til Souvenir-kolleksjonen har sitt utspring i små finurlige gjenstander og suvenirer, som alle knytter seg til spesielle steder og begivenheter i Janes liv. Minner fra en uforglemmelig ferie, et kjært familiemedlem som ikke lenger er iblant oss og en for lengst svunnen kjærlighet. Nå deler Jane Kønig disse minnene ved å lansere en kolleksjon hvor minnene er fanget i vakre og unike smykker.

«Alle liv inneholder et endeløst hav av opplevelser og fortellinger. Disse erfaringene er en del av vår personlige historie, og folks unike fortellinger har alltid vakt min nysgjerrighet. Jeg elsker å gå på oppdagelsesferd i nye kulturer og omgivelser. Det er et privilegium å møte nye mennesker. Jeg samler på opplevelser og oppbevarer dem i hjertet mitt. Jeg samler alltid på suvenirer som minner meg om disse opplevelsene og møtene. Det kan være alt fra skjell som jeg har samlet på stranden, til rare dingser som minne meg om stemninger og møter med folk.

Med Souvenir-kolleksjonen ønsker jeg at folk skal bære minnene og fortellingene sine med seg hver dag, og hvis smykkene mine kan være med på å skape nye historier og minner, så kan jeg, som gullsmed, ikke be om mer».

18 Item(s)

 Kolleksjonen er på sitt vis veldig upretensiøs med sine lekne fargede armbånd og skjell, som leder tankene hen til det frie strandlivet. Det er allikevel en dyp og forankret skjønnhet i f.eks. perlemorens avdempede eleganse. På samme måte viser fortellingene seg i de mange fine detaljene, som f.eks. den yndige medaljongen som gir bæreren mulighet til å bevare sine mest dyrebare minner tett mot hjertet sitt.

Souvenir Collection by Jane Kønig

Trenger du hjelp?
Skriv med vår